4- og 7-fjellsturen går søndag den 31. mai 2015.

PÅMELDING TIL ÅRETS ARRANGEMENT STARTER MANDAG 2. MARS KL 0900! 

Søndag den 31. mai inviterer vi til deltakelse på 7- og 4-fjellsturen for 61. gang
Dette arrangementet har blitt en attraksjon, en folkefest og en alle tiders folkevandring. I løpet av turen får du oppleve store deler av den bergenske fjellverden med praktfull utsikt over byen langs store deler av løypen. Det noteres ingen tid, hele søndagen kan brukes til å tilbakelegge ca. 3,5 mil og en total oppstigning på 2.400 meter.  PRAKTISK INFORMASJON OG PRISER 

PÅMELDING 7-FJELLSTUREN OG 4-FJELLSTUREN - ÅPNER 2. MARS


LAD OPP TIL 7-FJELLSTUREN MED 7-FJELLSTRIMMEN


LAD OPP TIL 4-FJELLSTUREN MED 4-FJELLSTRIMMEN


HISTORIEN OM 7-FJELLSTUREN

LØYPEPROFIL 

engelskflagg


  

 

Gode tips til 7-fjellsturen

For å få best utbytte av 7-fjellsturen vil vi her presentere noen turtips på tampen av forberedelsene. Det ligger mye turglede i en god forberedelse
Les mer

Kjøp startkort til 7- og 4-fjellsturen i Marken, eller Platou Sport Fjøsanger

Søndag 25. mai går 7-fjellsturen. Vi i selger nå startkort i Turinformasjonen i Marken og hos Platou på Fjøsanger. Du er frem til og med lørdag 24. mai velkommen inn for startkort og en turprat, og vi selger deg gjerne Byfjellskart med traséen inntegnet! Åpningstider lørdag i Marken er kl. 10-15! Vi har flere billetter igjen!
Les mer

Alt du trenger til 4/7-fjellsturen!

I anledning vårens vakreste eventyr selger vi våre kvalitetsprodukter som tåler en lang og krevende 4/7 fjellstur! Vi har noen godbiter på lur som du kan sikre deg før turen går 25. mai! 

 

 

Les mer

Siste sjanse til å teste formen til 7-fjellsturen med 7-fjellstrimmen

På vei opp til Løvstakken.Nå er det igjen på tide å komme seg i form til 7-fjellsturen. 7-fjellstrimmen tar deg med til alle sju toppene i god tid før styrkeprøven 25. mai. I morgen tirsdag 20. mai går den nestsiste 7-fjellstrimmen med start fra turbommen i Tarlebøveien kl. 18. onsdag 21. mai går siste tur i litt roligere tempo. Har du sjumilssteget inne?
Les mer

Utdeling av utmerkelser til dedikerte 7-fjellsvandere

En fin bukett veteraner og yngre 7-fjellstravere var på Bergen og Hordalands årsmøtet 9. april april og mottok 7-fjellsstatuetter og plaketter. Madeleine Jargen Nordvik på 8 år mottok sølvplakett for 7 gjenomførte 7.fjellsturer sammen med Lars Håheim og Hans-Jacob Berntsen som har gjennomført 7-fjellsturen hele 49. ganger hver.
Les mer