4- og 7-fjellsturen går søndag den 31. mai 2015.

Søndag den 31. mai inviterer vi til deltakelse på 7- og 4-fjellsturen for 61. gang
Dette arrangementet har blitt en attraksjon, en folkefest og en alle tiders folkevandring. I løpet av turen får du oppleve store deler av den bergenske fjellverden med praktfull utsikt over byen langs store deler av løypen. Det noteres ingen tid, hele søndagen kan brukes til å tilbakelegge ca. 3,5 mil og en total oppstigning på 2.400 meter.  

 Bli inspirert av 7-fjellsvideoen:PRAKTISK INFORMASJON OG PRISER 

PÅMELDING 7-FJELLSTUREN OG 4-FJELLSTUREN


LAD OPP TIL 7-FJELLSTUREN MED 7-FJELLSTRIMMEN


LAD OPP TIL 4-FJELLSTUREN MED 4-FJELLSTRIMMEN


HISTORIEN OM 7-FJELLSTUREN

engelskflagg


  

 

Medlemskampanje 2015 - meld deg inn og meld deg på 4/7-fjellsturen før 10. april!

Meld deg inn i Bergen Turlag og meld deg på 4/7-fjellsturen innen 10. april og bli med i trekningen av en splitter ny Norrøna Trollveggen Goretex-jakke til en verdi av 5500 kr!
Les mer

Vi trenger dugnadsfolkfolk til 7-fjellsturen

Vil du være dugnadshjelp til 7-fjellsturen? Arrangementet er det største enkeltarrangementet i DNT og går av stabelen søndag 31. mai. Bli med i dugnadsgjengen på vårens vakreste eventyr! 

 

Les mer

Salg av startkort til 4/7-fjellsturen er i gang!

Salget av startkort til vårens vakreste eventyr 7-fjellsturen er nå i gang! Vi forventer store mengder turglade vandrere til årets arrangement og gleder oss til søndag 31. mai. Husk at alt salg foregår på http://www.7-fjellsturen.no/
Les mer

Kom i form til 4/7-fjellsturen med Byfjellstrimmen

Bli med andre vandrere på tur over de 7 fjell som oppladning til årets 4/-7-fjelltur! Utsikt fra toppen av Lyderhorn mot Askøybroa nordøstlig rettning.
Les mer

Gode tips til 7-fjellsturen

For å få best utbytte av 7-fjellsturen vil vi her presentere noen turtips på tampen av forberedelsene. Det ligger mye turglede i en god forberedelse
Les mer

Alt du trenger til 4/7-fjellsturen!

I anledning vårens vakreste eventyr er det viktig å velge produkter som tåler en lang og krevende tur. Vi har det meste av det du trenger av utstyr og bekledning i Turbutikken vår.

 

 

Les mer