Del | Tilbake | Skriv ut | Tips en venn

Utstyr og turbekledning i ekslusivt utvalg i Marken

Bergen Turlag ButikkenTrenger du forslag til turer fremover eller vil inspireres til vårturene? Spør oss! I Turinformasjonen i Marken har vi utstyr, bekledning og turkart til gode medlemsspriser. I tillegg har vi alt du trenger for sikker og trygg ferdsel i fjellet.  

 

Norges-serien: 1: 50 000 - spør oss om kart!

NORGE-serien er en komplett norsk kartserie i målestokk 1:50 000. Alle kartene i NORGE-serien er trykket på et tynt plastfibermateriale som godt tåler vann og er vanskelig å rive i stykker – dette er kartet for aktiv fritid! Kartene er velegnet til tur- og fritidsbruk på fjellet, i skogen, langs kysten og til jakt og fiske.

I tillegg har vi andre turkart, lokale kart, orienteringskart etc.

Medlemspris 169,-. Veil. 199,-  

 

 

Bergen Turlag Butikken

Bredt utvalg av Devoldprodukter 

Vi har et stor utvalg av Sport, Breeze, Expedition og Thermojakker til gode medlemspriser! Herre   
og damemodeller i mange farger! 

"Når ein får smaken på Devolds ullplagg, er det vanskeleg å finne anna i skapet når ein skal på tur. Eg er særleg glad i jumprane med lang arm, dei er eit fast turfølgje både sommar og vinter." Helene Ødven, daglig leder Bergen og Hordaland Turlag.  

 

 

 

Ny! Osprey Tempest 20L dame  

Dagstursekk til bredt aktivt bruk. Stor åpning med enkel tilgang til innholdet. Hull for drikkeslange. Kompresjonsremmer i siden, stretch-lommer foran og i siden. Hoftebelte med lommer for småting. Lomme i frontene for feste av lys når du sykler. "Lett sekk med meget god bærekomfort! God lufting i rygg! Anbefales!" Helen i turinformasjonen.

Medlemspris 770,- / Veil. 900,-      

 

 

Ny! Osprey Talon 22L 

Dagstursekk til bredt aktivt bruk. Stor åpning med enkel tilgang til innholdet. Hull for drikkeslange. Kompresjonsremmer i siden, stretch-lommer foran og i siden. Hoftebelte med lommer for småting. Lomme i frontene for feste av lys når du sykler.

Medlemspris 770,- / Veil. 900,-   

 

Black Diamond Bee - 11 liter

Definitivt en favoritt blandt ansatte i Bergen og Hordaland Turlag! Liten og lett sekk med svært god bærekomfort enten du skal på en lett dagstur eller sykkeltur. Flere farger!

Medlemspris 400,-/ Veil. 499,- 

 

 

 

Førstehjelpspakke DNT

DNT har i samarbeid med Snøgg fått laget en førstehjelpspose som vi anser for å være en av de beste på markedet til fjellvandreren. Vår førstehjelpspose er beregnet til kortere turer for 1-5 pers. Den vanntette posen inneholder de viktigste hjelpemidler man trenger til småskader og gnagsår.

Medlemspris 225,- Veil. 260,-

Liggeunderlag

Det finnes mange forskjellige typer, størrelser og tykkelser på liggeunderlag, og vi har ulike liggeunderlag å velge mellom. Kom innom til oss for oversikt og finn ut av hvilket liggeunderlag som passer best for deg og din bruk! Bilet viser en favoritt blant mange av Bergen og Hordalands turledere!  

 

 

Kompass  
Kompass Ranger 3

Platekompass Ranger 3 - Medlemspris: kr 299,- Veil. kr 349,- 

Speilkompass Expedition S -  Medlemspris: kr 630,- Veil. kr 699,- 

 

 

Vindsekk 2

 

Vindsekk Helsport

Gir god ly både vinter og sommer.  To lufteluker med borrelåslukking forhindrer kondensdannelse.  Laget av fukttransporterende og vannavstøtende nylon i front og kraftigere vanntett nylon på baksiden (teltbunn). Plass til 2 voksne personer. Vekt 580 g.

Klassisk vindpose solgt i turinformasjon i mange år!

Medlemspris: kr 690,- Veil. kr 800,-

 

Aclima Woolnet


Populært nettingundertøy i merinoull. Vi har dame- og herremodeller. 

Testet av flere i Bergen og Hordalands Turlag, plagget tar opp fuktighet raskt og effektivt. Den passer å bruke nesten hele året og blir ikke for varm eller kald. God passform! 

 

Medlemspris kr. 420,-. Veil. kr 499,-  

 

Silkelakenpose

Lakenpose i silke

Bred og svært behagelig modell i silke. Klassiker og en turlagsfavoritt! I tillegg har vi også sengesett i silke.

Medlemspris 495,-/ Veil. 580,-  

 

 

Exped Pakkeposer
Vanntette (ikke nedsenkbare) pakkeposer i alle størrelser. Lurt til organisering av tursekken og forsikring om at tøy og annet viktig utstyr holder seg tørt selv under de mest krevende værforholdene.

Testet av flere i turinformasjonen: Holder det den lover!  

Priser fra 90,- til 300,- avhengig av størrelse

 

 

NY!Bergans allværsjakke - "Snøhetta"

Denne lette, lange jakka er utviklet i samarbeid med oss (DNT),  og passer godt til alle værforhold. Vann- og vindtett jakke laget i komfortabelt 2-veis stretchmateriale for god bevegelsesfrihet. Detaljer som 2-veis glidelås, strategisk plasserte lommer og slitesterk design gjør at Snøhetta passer perfekt til fjellturer over hele verden. Herre og dame. 

"En lett og solid jakke som holder vind og vann ute! Jakken er litt lenger ann andre modeller. Super hette!

Medlemspris kr 2950,- Veil. kr 3400,-

 

 

Vi har ulike typer sekker - tilpasset din aktivitet og din rygg!

 

Bergen Turlag Butikken
Vi hjelper deg til å finne rett sekk! Modeller fra Bergans, Black Diamond,Osprey, Deuter og Mountain Hardwear!  

Bergen Turlag Butikken
Velkommen innom i våre nye lokaler!