Del | Tilbake | Skriv ut | Tips en venn

BARNAS TURLAG I HORDALAND

turbo_maler_rod_t.jpg 

Vil du finne en tur, eller aktivitet som passer for dere?
Ta en titt på: Turprogrammet for 2015, Trilleturer og Bæremeisturer høsten 201 5  

Her finner du turer organisert gjennom de ulike Barnas Turlagene i Hordaland. Noen turer krever påmelding, og den skjer gjennom våre nettsider.

Følg Barnas Turlag på Facebook!
Flere Barnas Turlag i Hordaland har egen facebookside. Her blir du oppdatert på aktiviteter og turer. Alt fra trilletur til hyttetur og kveldsmattur. Her er link til aktuelle facebooksider: Barnas Turlag Bergen , Barnas Turlag OsBarnas Turlag Askøy, Barnas Turlag Fjell ,  Barnas Turlag Masfjorden , Barnas Turlag Nordhordland , Barnas Turlag Odda/Ullensvang, Borna sitt Turlag Voss . Noen lokallag har ikke egne facebooksider for Barnas Turlag men publiserer informasjon om aktiviteter for barn og barnefamilier på sine offisielle faceboosider: Austevoll Turlag , Sund Turlag , Fusa Turlag , Kvinnherad Turlag , Kvam Turlag , Stord-Fitjar Turlag

Medlemskap i Barnas Turlag for barn 0 - 12 år
Støtt vårt arbeid gjennom medlemskap eller frivillighet. Et medlemskap i Barnas Turlag koster bare 115kr i året. Les mer om medlemsfordelene barn fra 0 - 12 år har som Barnas Turlag medlem. Vi trenger frivillige og turledere i Barnas Turlag - Lyst til å bli med? Les mer om hva det vil si å være frivillig, eller turledere i Barnas Turlag Bergen.

Friluftslivaktiviteter for barn- og barnefamilier
Vi inviterer til turer og aktiviteter med fokus på utelek og friluftsliv. Vi drar på fjelltur, padler kajakk, kanotur, sjørøverdag, hyttetur, vinterferie- og påskeferie med aktivitetsleder på Alexander Grieghytten i Bergsdalen, sommerferietilbud med Fjelleir i Bergsdalen og Turbouker på Fløyen. Vi arrangerer også "Kom deg ut-dagen" 2 ganger i året, første helga i februar og første helgen i september.

Fottur og Hyttetur med familien?
Bergen Turlag har 24 egne hytter hvor våre medlemmer får rabatt på overnatting, barn som er medlem i Barnas Turlag overnatter gratis på alle hyttene i Den Norske Turistforening. Træet (på Osterøy), Aleksander Grieghytta (i Bergsdalen), Selhamar (på Vikafjellet) og Hallingskeid (langs Bergensbanen) egner seg spesielt godt for barn og barnefamilier. Du kan også finne mer informasjon om hytter og turer på www.ut.no

Vil du bli med på Trilletur?
Trilleturlaget i Barnas Turlag har trilleturer hver onsdag kl 11. Oppmøtesteder varierer fra onsdag til onsdag. Trilleturlaget er drevet av frivillige og et åpent gratis tilbud til alle som ønsker være i aktivitet med sine spedbarn.

Det skjer mye i Barnas Turlag Bergen. Meld deg på nyhetsbrevet til Bergen og Hordaland Turlag, og lik oss på facebook!

Stor suksess på Kom deg ut-dagen

Kom deg ut-dag på FløyenNydelig vinterforhold med puddersnø og blå himmel ventet de nærmere 1000 små og store fant veien til Fløyen på Kom deg ut-dagen 1. februar.

 

Les mer

Turboposten på avveier

Savner du Turboposten? Kanskje vi har ditt...
Les mer

Kom deg ut-dagen i Hordaland og Bergen 7. september

I helga sparker Bergen og Hordaland Turlag og alle våre lokallag i gang turhøsten med den nasjonale Kom deg ut-dagen. Dagen markeres med spennende frilufts arrangement over hele Hordaland den 7. september. Her er det mange ulike arrangement der hele familien kan teste ut ulike friluftsaktiviteter som padling, slakkline, svevebaner, fortellerbenk, edderkoppnett, hinderløyper, naturstier og eventyrløyper med mer.  
Les mer

Sommerjobb med barn, ungdom og friluftsliv

Vi har satt opp flere kjekke sommerleire for barn og ungdom i sommer. Vi har besatt de fleste poster, men det er fremdeles muligheter igjen for de som er interessert i et sommeroppdrag hos oss. Søkere må være vante med friluftsliv og ha erfaring med organisering av aktiviteter for barn og ungdom. Oppdragene passer godt for deg som er utdannet DNT-turleder, friluftsliv-, idrett-, folkehelse eller lærer-/pedagogikk-student, samt andre med lignende bakgrunn.

Les mer

Vidden by night

Vidden by night gikk 23-24. august i fantastisk vær og med topp humør
Les mer

BaseCamp Hav i knallvær

30 barn mellom 12 og 14 år var på havcamp på Langøy på Sotra uken etter skoleslutt. På programmet sto padling, fridykking, klatring, fisking og mye bading. De bodde i lavvoer like ved kystkultursenteret og hadde noen flotte dager  sammen med dyktige instruktører og turledere.
Les mer

Kjempegøy Newton Camp 3. - 5. oktober

NewtonCamp 2008 på Vending

Termometeret blåste ned og nedbørsmålerne ble fylt med snø, fisken var mager og det var langt å bære tunge vannbøtter. Med andre ord: Perfekte forhold for en fjelleir der formålet var ”learning by doing”, å lære om naturen ved å spille på lag med den.

Les mer