4- OG 3-fjellsturen

Sandviksfjellet, 3-fjellsturen 2019.
Sandviksfjellet, 3-fjellsturen 2019. Foto: Hild Fjermestad Aase

For deg som ønsker en kortere tur, er 4- og 3-fjellsturen gode alternativ. Ta turen sammen med venner og kjente og gjør dagen minnerik! 3- og 4-fjellsturen arrangeres samme dag som 7-fjellsturen, søndag 23. mai 2023.

Salg av startkort starter i desember 2022.

4- og 3-fjellsturen er for deg/dere som finner 7-fjellsturen i drøyeste laget.


4-fjellsturen:
Start fra Årstad videregående skole (tidligere Bergen Yrkesskole) på Danmarksplass, mellom kl. 07.00 og 10.00. Deltagere kjøper startkort og starter i tidsrommet mellom kl. 07.00 og 10.00. For registrering langs løypen brukes det appen "Trimpoeng" som kan lastes ned på smarttelefonen. Traseen er Ulriken–Fløyen–Rundemanen–Sandviksfjellet, med målgang i Marken. Turen er ca 20 km lang.

Detaljert beskrivelse og gps-spor finner du på ut.no.


3-fjellsturen:
Vår korteste og letteste tur denne dagen. For deg som ønsker den ekstra barnevennlig tur, er 3- fjellsturen et godt alternativ. Ta turen sammen med hele storfamilien og gjør dagen minnerik! Start fra Fløibanens nedre stasjon mellom kl. 08.00 og 10.00. Første innsjekk er ved Fløibanens nedre stasjon, så innsjekk på toppen (Fløyen). Trasèen er Fløyen, Rundemanen og Sandviksfjellet, med målgang i Marken.

Detaljert beskrivelse og gps-spor finner du på ut.no.


3-fjellsturen tilrettelagt:

En del av 3-fjellstraseen går på god grusvei, mens noe går i ulendt terreng. Selv med rullestol eller barnevogn er det faktisk mulig å få alle 3 klippene, så lenge man er komfortabel med å gå en del av turen utenfor den offisielle ruten. Velger man denne ruten går man på eget ansvar utenfor offisiell trase. Den alternative (blå) ruten kan du se her. Du kan ta kontakt med sigrid.kvaale.myksvoll@dnt.no/55 33 58 15 om du har spørsmål til denne ruten.Teknisk t-skjorte til alle som fullfører.           

Annonse