Aktiviteter i bergen vest

Treteltovernatting i Alvøskogen
Treteltovernatting i Alvøskogen Foto: Trude Iversen

I Bergen Vest er det mange aktiviteter for ungdom 13-17 år.  Det er ungdom på 16-17 år som leder aktivitetene.  Typiske aktiviteter kan være klatring, kajakk, padlebrett, coasteering, bålkos og hodelykttur 

Har du lyst å bli frivillig i Bergen Vest?  Enten på aktiviteter for barn, ungdom, voksne eller på 60 grader Nord eller Mesternes Mester i Alvøskogen (KDU)?

I og rundt Alvøskogen er det annenhver uke aktiviteter for barn/ungdom 11-13 år.  Aktivitetene varierer fra snølek med miniski til klatring, kajakkpadling, padlebrett eller mat på bål.

Turboklubbene er små fritidsklubber i nærmiljøet med fokus på friluftsliv.  I Bergen Vest er det to Turboklubber, Alvøskogen og i Kanadaskogen.

Turboklubben i Alvøskogen er en fritidsklubb for barn som treffes tirsdager (i partallsuker) og torsdager (i oddeltalsuker) kl. 1730-1900. Målgruppen er barn i barneskolealder (5-10 år). 

60 grader nord ble gjennomført på Kom Deg Ut dagen 6. februar med rundt 200 deltagere.  Neste store arrangement er søndag 4. september. Hold av dagen!

Bli med på fottur i Bergen Vest for voksne. Vi ønsker alle nye og eksisterende deltagere velkommen :-)

Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede (FTU) - en onsdag i uken ved Tennebekktjørna i Nipedalen.

Aktiv til 100 er en turgruppe som går i rolig tempo i Alvøen.  Vi er en fin gjeng og ønsker nye deltagere hjertelig velkommen :-)

"Klart det går", med tilrettelagte aktiviteter for personer med fysiske funksjonsnedsettelser.

Det jobbes nå med å merke og ruste opp urbane turløyper i Bergen Vest.  I tillegg jobbes det med kajakkhus i Bjørndalspollen der vi ha mye aktivitet.

Seniorgruppen har turer mandager for de sprekeste og lett/middels krevende turer onsdager