Nybegynner klatrekurs i Bergenshallen (15-19 år)

Kurs

Fra dato
12. januar kl. 08:00
Til dato
13. januar
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Klatrekurs, Ungdom, Klatring, Aktivitetskort
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
424
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å begynne å klatre? Her vil du få en grunnleggende erfaring i klatring, og lære hvordan du bruker klatreutstyr som tau, taubrems og klatresele. Kurset gjør deg i stand til å klatre sikkert inne.

Aktivitetskort: På denne turen kan du bruke aktivitetskort fra Bergen kommune dersom du har fått det. Ring inn for å melde deg på turen til 55 30 48 50, eller send epost til bht@dnt.no. Løpenummer på Aktivitetskort må oppgis ved påmelding.  

Dato: 12.-13.januar

Oppmøtested: Bergenshallen

Oppmøtetid: Lørdag 12.januar kl. 08:45

Passer for deg 15-19 år

Transport: Ta bybanen til stoppet "Sletten" og følg hovedveien 200 m opp til hallen. Banen har avgang fra sentrum/Nesttun hvert 5-10 minutt.

Turbeskrivelse: Kurset vil gi deg grunnleggende ferdigheter i innendørsklatring som er høyere enn de minimumskravene som stilles til ledkorttesten. Du vil lære viktige sikkerhetsrutiner, innbindingsknute, og hvordan du sikrer den som klatrer, samt hvordan du selv kan lede og "lese" en klatrerute. Med litt trening og erfaring kan du også klatre sikkert ute på borebolter. 

Øvelse og trening, samt sosialt samvær med likesinnede kan du få ved, etter dette kurset, å henge deg med på klatring med DNT ung Bergen. 

Kurset foregår lørdag kl.09-14 og søndag kl.10-15. 

Utstyr: Utstyr er inkludert i kursavgiften. Ta med treningstøy, drikke og ei god matpakke. Det kan være lurt å ta med ekstra varme klær da det kan være kaldt i klatrehallen vinterstid. 

Instruktør: 

Generelle vilkår ved påmelding: Les dem her

Pris: Medlem kr.900,  ikke-medlemmer Kr.1100. Bli medlem her. Inkludert i prisen får du kurset, kursledelse og lån av alt nødvendig utstyr.

Fortsette å klatre? DNT ung Bergen har en klatregruppe som møtes hver onsdag. Vi klatrer helst ute, men når det vinterlig holder vi oss inne i en hall. Følg oss på facebook på DNT ung Bergen

Spørsmål? Ta kontakt med Bergen og Hordland Turlag på epost: silje.valla@dnt.no eller tlf. 55 33 58 21

 

Kontaktinformasjon:

Annonse