Onsdagstur: juleavslutning på Kolbeinsvarden

Fellestur

Dato
16. desember kl. 18:30 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Hverdagstur, Onsdagstur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå på tur sammen med andre? Bli med på tur onsdag kveld. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Oppmøte på Bergheim kl 1830, ved stistart

Varighet: Cirka 2,5 time

Beskrivelse av turen: Fra Bergheim følger vi god sti mot Kolbeinsvarden. Det blir servering oppe på toppen, før vi returnerer til start. Vi har med de fleste turlederne, så vi kan ønske god jul, og velkommen tilbake i 2021.

Utstyr: Stien er god med mange klopper, ta på godt skotøy og kle deg etter været. Husk hodelykt, mulig det også er behov for brodder. Du trenger også ekstra klær til pausen på toppen. Ta gjerne med egen kopp.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer, men påmelding kreves grunnet covid 19 og eventuell smittesporing. Vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.   

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag generelt og for denne turen spesielt.  

Parkering: På Bergheim.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Onsdagstur: juleavslutning på Kolbeinsvarden

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå på tur sammen med andre? Bli med på tur onsdag kveld. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle ...

Kontaktinformasjon:

  • Siv Klubben Mosevoll
  • Tlf. 93404945

Turledere:

  • Annette Hestdal
  • Georg Ove Helle
  • Nils Steinar Berg-Olsen
  • Siv Klubben Mosevoll
  • Dagmar Lyngbø Eriksen