Barnas Turlag: Lommelykt-tur til Fjellvann

Fellestur

Dato
24. november 2019 kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Askøy inviterer store og små til lommelykttur til Fjellvatn. Vi går fra Askøy Brannstasjon og innover i skogen til gapahukene ved Fjellvatn. Her brenner vi bål og barna kan leke, spise og kose seg.  

 

Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær greie og hjelp til slik at alle får gode opplevelser. 

 

- Oppmøtested og tid: Askøy Brannstasjon (Ravnangervegen 325, 5310 Hauglandshella) kl. 17:00. 

- Passer for: 3-10 år 

- Varighet: 2 timer 

- Turrute: Askøy Brannstasjon – Fjellvatn - Askøy Brannstasjon 
 

- Mat/Utstyr: Ta med mat og drikke til deg og familien. Du kan gjerne bruke stormkjøkken eller lignende. Det er viktig med godt fottøy og at du kler deg etter været.  

- Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

- Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Barnas Turlag: Lommelykt-tur til Fjellvann

Barnas Turlag Askøy inviterer store og små til lommelykttur til Fjellvatn. Vi går fra Askøy Brannstasjon og innover i skogen til gapahukene ved Fjellvatn. Her brenner vi bål og barna kan leke, spise og kose seg.     Vi gjør oppmerksom ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kjartan Fredbo
  • Ronny Håpoldøy