Langhelg i Jotunheimen - Uranosryggen, Sagi og Mjølkedalsbreen

Fellestur

Fra dato
8. august 2019 kl. 14:30
Til dato
11. august 2019 kl. 21:00
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Klatretur, Uranostinden
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
820
Dette arrangementet er over!

Denne helgen drar vi til Fondsbu i Jotunheimen, og bestiger noen av de spisseste og flotteste fjellene i området. Overnatting blir i hytte.

Torsdag 8.august: Avreise fra Bergen kl 14.30, eventuelt oppmøte på Fondsbu kl 19. Middag, overnattig og planlegging av neste dags tur.

Fredag 9.august: Vi kjører inn Koldedalen og parkerer ved Koldedalsvatnet. Vi bestiger Uranostinden (2157) fra sør, via eggen, og går deretter ned Skogadalsbreen og til Skogadalsbøen. Her blir det middag og overnatting.

Lørdag 10. august: Fra Skogadalsbøen går vi opp Skogadalen, og deretter ryggen opp, og traversen over Sagi. Deretter ned Mjølkedalsbreen og tilbake til middag og overnatting på Fondsbu.

Søndag 11.august: Dagens turmål bestemmes i fellesskap. Kanskje noen er sugen på en ny, luftig topp? Falketind via Pioneerruta er en klassik tur som virkelig anbefales. Om beina er slitne, eller været dårlig, kan vi også legge opp til en kortere tur. Retur tilbake til Bergen på ettermiddagen.

Krav til deltaker: For å være deltager på denne turen kreves det at man har tatt klatrekurs på naturlige sikringer, og at man er i god fysisk form.

Utstyr: ?? Se pakkeliste for sommerfjellet.

Vilkår: Les generelle vilkår her.

Mat: Frokost, niste og middag er inkludert i prisen. 

Pris: 3650 for medlemmer, 3950 for ikke-medlemmer. Bli medlem her.  Inkludert i prisen er turledelse, overnatting og mat.

Spørsmål? Ta kontakt med bht@dnt.no eller tlf. 55 30 48 50

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

  

 

Kontaktinformasjon:

  • DNT fjellsport Bergen
  • Tlf. 55304850
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Kristine Solberg
  • Stig Anton Hordvik