Fjellsportsamling i Sogndalsdalen

Arrangement

Fra dato
21. mars kl. 08:00
Til dato
24. mars kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Fjellsportsamling, Topptur, Hyttetur, Sogndalsdalen
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
809
Dette arrangementet er over!

Fjellsportsamling til vakre Songdalsdalen hvor vi skal bo veldig sentralt på Uteplassen camping, ved Selseng (nord av Dalevatnet). Her er det kort distanse til et stort utvalg av skitopper som Frudalshesten, Sogndalseggi, Togga, Nonsholten, Grånipa for å nevne noen. 

Oppmøtested: Nygårdstangen ved ADO- arena
Oppmøtetidspunkt: kl 15:00 21.mars 2019
Avreise: Private biler, meld fra om du kan kjøre ved påmelding. 

Påmeldingsfrist: Denne turen har påmeldingfrist til 15.feb pga hytteleie. Turen er avhengig av at turen er tilnærmet fullbooket for at den skal gjennomføres. 

Turbeskrivelse:

Fjellsportsamlingen er som ordet sier en samling der fjellsport intressert kan møtes for å gå/kjøre ski eller klatre sammen. Turene er alle dager uten turleder hvor tanken er å teame opp minimum 2 stykker. Alle turer basseres på prinsippet om tur etter evne og alle må kunne ivareta seg selv i høyfjellet. En har altå selv ansvar for sikkerheten på egne turer.

Koordinatorene organiserer hver kveld en gjennomgang av hva de enkelte ønsker å gjøre neste dag og man teamer opp i mindre grupper for å planlegge morgendagens tur.

Dagsbeskrivelser

Torsdag: Avreise til Sogndalsdalen kl 15:10. Hver bil koordinerer selv med tanke på handling og eventuelt middags pause. (Håbakken på Lærdal kan være et egnet sted) 

Veibeskrivelse: Kjør mot Sogndal sentrum. I rundkjøringen ved elven, følg skilting mot Førde/Skei/Fjærland på Rv5. Kjør ca. to mil og sving til høyre mot Selseng. Følg veien i ca.300 meter. Sving til venstre og inn på gårdstunet. 

Fredag, lørdag og søndag: Planlegge ulike turer etter ønske. 

Deltakerne får tilsendt mail med oppdatert informasjon uken før avreise og de turlederne ikke kjenner blir oppringt også. 

Vilkår: Se generelle vilkår

Mat: Turkoordinatorene handler inn til middag, fredag og lørdag. Vi legger opp til grilling begge dagene.  Deltakerne tar ellers med all mat og drikke de trenger i løpet av turen. Meld fra om allergier ved påmelding.

Bosted: Vi bor på Uteplassen og har booket 3 hytter a 6 pers:  Overnatting på flersengsrom, sengetøy og håndkle må taes med.

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for vinterfjellet. Ta med sengetøy og håndkle. Man tar med det man selv trenger av fjellski/rando/telemark, utstyr til bre, stegjeern og isøks, annet fjellutstyr, solkrem og solbriller.

Alle deltakere skal ha med eget sikkerhetsutstyr: sender/mottaker, spade og søkestang. 

Pris: kr 900,- for medlemmer, kr 1200 - for ikke-medlemmer. Meld deg inn her om du ønsker medlemskap. Overnatting på Uteplassen i 3 netter er inkludert, turkoordinatorene ordner felles middag fredag og lørdag som er inkludert i prisen. Transport: Bilutgifter og bompenger på tur/retur Bergen og på ulike småveier deles mellom dem som samkjører. Vi anbefaler 1 kr i passasjertillegg per km til sjåførene, pluss ferge og bompenger.
 

Kart: Kart og turutstyr kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabatterte priser for medlemmer.

Gradering: Krevende 

Spørsmål? Ta kontakt på bht@dnt.no eller tlf. 55 30 48 50

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Kontaktinformasjon:

  • DNT fjellsport Bergen
  • Tlf. 55304850
  • E-post: bht@dnt.no

Annonse