Ski, swing og singel på Alexander Grieg (19-30 år) (Påmelding dame)

Fellestur

Fra dato
22. februar kl. 17:00
Til dato
24. februar kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Singeltur, Aktivitet Skitur, #Alexandergrieghytten
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
516
Dette arrangementet er over!

Dette er turen du må få med deg i 2019!

Vi reiser ut av byen, opp i fjellet og inn i nasjonalromantikkens rike. Den grå byen blir byttet ut med vinterkledde Bergsdalen. Dette er helgen hvor du IKKE blir kjent med nye i kebabkøen klokken tre en lørdags natt, men heller med likesinnede, glidene på to planker innover fjellet i vill og vakker Vestlandsnatur. Dette er lørdagen du lærer dine første Swing-steg eller lærer bort til en ny beundrer. Det kan oppstå kiling i magen, glitring på stjernehimmelen, god glid på skiene, nye vennskap, svetting på panna, hygging i hytteveggen og ekstra dunking i hjertet. Men mest av alt, skal vi ha det GØY! :-) 

Røm fra bylivet for en helg og tilbring tiden med andre single, likesinnende til fjells i Bergsdalen. Det blir mulighet for felles skiturer fredag (måneskinnstur?), lørdag og søndag av varierende lenge og vanskelighetsgrad i deilig natur fra hytta. Ellers blir det mye kos i hytta med diverse aktivtierer for å bli kjent og ha det hyggelig. Det blir to gode fellesmiddager med fine samtaler. En god utedag på lørdag og så hva passer vel ikke bedre enn en real SWING-aften i stua utover kvelden oppe i fjellet. En av turlederene har god swing-kompetanse  og vil holde minikurs for alle som ønsker å lære. Deretter får kvelden gå sin gang. Ryktes at det kanskje er badstue å oppdrive også;) Søndag er det mulighet for ny skitur eller bare være i ro i godt lag, kanskje med noe brettspill og puste inn frisk fjelluft. 

 

Påmeldingsfrist: 20.02.2019 

Det er to separate påmeldingssider for å sørge for likevekt blandt oss unge lovende, én for single kvinner (19-30år) og én for single herremenn(19-30år). Denne siden er for påmelding dame. Det er 15 plasser per kjønn. Link til påmelding herre finner du her. Vær rask, denne turen skjer bare en gang, da du enda var ung og fri!

Oppmøte: Bergen busstasjon perrong P fredag 22. februar klokken 16:45. Her har vi innleid buss som tar oss direkte opp i høyere strøk til Alexander Grieg hytten i Bergsdalen.

Hjemreise: Søndag 24. februar kl 17, vi tar innleid buss direkte tilbake til sentrum.

Program:

Fredag: Vi tar buss 17:00 og regner med å være fremme rundt 18:30. Vi fordeler alt av fellesutstyr og går mot hytten, som ligger ca. 10 min unna hovedveien. Deretter inlosjerer vi oss og setter igang med middagslaging. Det blir ulike tillaging- og oppvaskgjenger på de to fellesmåltidene for å få til effektivitet og bli kjent oppgaver. Dersom folk har lyst og forholdene tilater det vil det bli mulighet for å gå en hodelykttur/måneskinnstur på kvelden. Resten tar en litt roligere kveld og blir bedre kjent i en forhåpentligvis varm hytte. Kvelden tas på et tidspunkt og vi gelder oss til en ny dag.

Lørdag: Vi spiser medbragt frokost og pakker med oss en liten niste og kanksje noe snacks før vi gjør oss klar for en god skidag. Vi blir bedre kjent og nyter livet sammen langt til fjells på to planker, vekk fra  dekning og annet støy. Vi begynner felles, men vi vil kanksje dele oss opp der det faller seg naturlig. Tilbake i hytta blir det litt avslapping etter en lang og deilig dag traskende og glidene i fjellet. Etter en rolig knekk setter vi igang med middagslaging. Stemnignen fyres gradvis opp igjen og vi samles rundt middagsbordet for påfyll av energi og å minne oss selv på at vi kun er unge og lovende én gang i livet. En effektiv oppvaskgjeng senere så er vi gang med minikurs i swing og deretter løper kvelden som den gjør. 

Søndag: Vi spiser frokost og vasker/rydder ut av hytta før vi tar en ny skitur. Vi tar med matpakke og spiser lunsj ute. Vi hentes med buss kl. 17 som vil være i sentrum rundt 18:30. 

Transport: Vi kjører felles innleid buss tur/retur.

Utstyr: Fjellski, staver, skisko, sovepose/lakenpose, vindtett skallbekledning, ullundertøy, ullgenser, buff, lue, votter. Se turlagets utstyrsliste for vinterfjellet. Nærmere turen vil deltakere få tilsendt pakkeliste. 

Mat: Middag fredag og lørdag er inkludert. Frokostmat, nistemat og evt. snacks på tur må taes med selv. Det er ikke proviantlager på hytta. 

Turledere: Ellen, tlf.97405510, Øystein tlf: 90118889, Mari, og Birk

Generelle vilkår: Les dem her.

Pris: Medlem kr 800, ikke-medlem kr 1100. Lyst til å være med på flere turer med DNT ung? Bli medlem herPrisen inkluderer felles transport fredag og søndag med innleid buss for gjengen rett fra sentrum til Alexander Grieg hytten i nydelige Bergsdalen. Samt hytteovernatting hele helgen. I tillegg til middag både fredag og lørdag som vi lager felles mens vi blir bedre kjent, all mat utover det må dekkes av den enkelte. Prisen inkluderer også turledelse hele helgen av kursgodkjente turledere fra DNT-ung, de ordner med nødvendig sikkerhetsutstyr.  

Spørsmål? Ta kontakt med Bergen og Hordaland Turlag på epost: bht@dnt.no eller tlf. 55 30 48 50

 

 

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ellen Storruste Røe
  • Birk Tjelmeland
  • Mari Ingeborg Hope Nesse
  • Øystein Hatlestad Hovland

Annonse