Turskøyting på is: Teknikkurs

Kurs

Dato
19. desember 2018 kl. 19:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Kurs, , Dntturskøytingbergen
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Fellestur
Turkode
452
Dette arrangementet er over!

Nyeste tilskudd i Bergen og Hordland turlag er Skøytegruppen. Bli med oss å skape et aktiv skøytemiljø i Bergen hvor vi går skøyteturer sammen, trener på sikkerhet og deler iskunnskap. Det er ikke godt å si når skøytesesongen starter, men når den kommer er vi klar, inntil det øver vi på det vi kan. Vi arrangerer derfor: 

TEKNIKKURS

Oppmøtested og tid: Slåtthaug kunstisbane, klar på isen kl 1900 - 2000

Beskrivelse: Camilla Helene Farestveit fra Bergen Skøyteklubb, stiller som skøytetrener og lærer oss effektiv tur-skøyteteknikk. På turskøyting bruker vi enten turskøyter (slike som i bildet øverst) eller lengdeløpskøyter. Med riktig teknikk og lære å finne balansepunktet kan man gå fort og langt på skøyter. 

Utstyr: Kle deg etter været og husk at det fort kan bli kaldt å være på isen, lue og votter er lurt. Du må ha med egne eller leide skøyter. Vi har noen skøyter for utlån, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om du ønsker å låne skøyter og om du vil låne skøyter med BC eller NIS-binding, eller med reimer. 

Pris: kr 150,- for medlemmer, kr 350,- for ikke-medlemmer. Inngang på Slåtthaug og eventuell leie av skøyter kommer i tillegg.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår.

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Monica Gundersen
  • Leo Zijerveld

Annonse