Familietur: Vintertur til Hallingskeid (8 - 12 år)

Fellestur

Fra dato
22. februar 2019 kl. 17:00
Til dato
24. februar 2019 kl. 16:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Hallingskeid
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Skarvheimen, Vestlandet (se kart)
Turkode
715
Dette arrangementet er over!

Bli med på en herlig vintertur til Hallingskeid! Turområdet rundt Hallingskeid er variert og innbyr til flotte skiturer både for store og små. Her får vi oppleve et vinterkledd høyfjellsområde, og mulighetene for å utvikle egne ferdigheter på ski er absolutt til stede.

Deltakerne tar selv toget til Hallingskeid fredag ettermiddag, hvor vi turledere står klare på perrongen for å ta dere vel i mot. Vel framme spiser vi en god kveldsmiddag i en deilig peisvarm hytte. Lørdag formiddag legger vi ut på en flott dagstur og har aktiviteter i snøen rundt hytten. Hytten har innlagt både vann og strøm (les mer om Hallingskeid her).

Det er ikke langt fra stasjonen til hytta (ca 200 meter), så det er lett å ta med akebrett og skiutstyr for å boltre og leke seg utenfor hytta. Dette er en velegnet hytte for familier som ønsker å bli kjent med et flott høyfjellsområde, og lære mer om hvordan de selvbetjente hyttene til Bergen og Hordaland Turlag fungerer.  

Denne turen er for barn fra 8 - 12 år.

Turbeskrivelse: 

Oppmøtested: Jernbanestasjonen i Bergen.
Oppmøtetid: Toget på fredag går kl. 17:05 og er på Hallingskeid kl. 19:25.

For de som ev. kommer til Hallingskeid på lørdag: Toget går kl. 11:59 og ankommer Hallingskeid kl. 14:19.

Lørdag: Flotte dagsturer og vinteraktiviteter i området rundt Hallingskeid.
Søndag: Tur og aktivitet i området rundt Hallingskeid, før retur med toget fra Hallingskeid  kl. 16:34 eller kl. 17:00, med ankomst Bergen kl. 18:55 eller kl. 19:16. 

Mat: To middager er inkludert i prisen. Ta med brødmat og pålegg til frokost og lunsj, både lørdag og søndag. Dette kan også kjøpes fra proviantlageret (ikke brød).

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for vinterfjellet.

Pris:

Medlemspris for barn (0-12 år) kr. 330,- og voksen kr. 680,- .

Ikke-medlemspris for barn (0-12 år) kr. 455,- og voksen kr. 1360,-.

Prisen inkluderer 2 overnattinger, turledelse og 2 middager. Frokost/lunsj kommer i tillegg, og togbilletter må kjøpes og bestilles av den enkelte.


Kart: Turkartserien: Finse 1:50 000 eller Rallarvegen 1: 50 000. Kartet kan kjøpes i Turinformasjonen i Marken, hvor vi har rabatterte priser for medlemmer.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no@dnt.no

Familietur: Vintertur til Hallingskeid (8 - 12 år)

Bli med på en herlig vintertur til Hallingskeid! Turområdet rundt Hallingskeid er variert og innbyr til flotte skiturer både for store og små. Her får vi oppleve et vinterkledd høyfjellsområde, ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Bengt Arne Johannessen
  • Jon Haukedal
  • Nina Haukedal