Familietur: Vidden by Night ( 8 - 12 år)

Fellestur

Fra dato
14. juni 2019 kl. 18:00
Til dato
15. juni 2019
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivitet Fottur
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet
Turkode
728
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag bruker denne flotte sommernatten til en klassisk fjelltur over Vidden. Vi går fra Ulriken til Fløyen om natten. Bli med på denne fantastiske turopplevelsen i våre nærmeste byfjell. Vi ser solen stå opp og byen våkne til liv.

Halvveis over Vidden slår vi leir, setter opp telt og griller. NB! Hvis grillforbudet står, må annen mat taes med. Vi kan anbefale å ta med varm mat på termos for å ha noe varmt til kvelden. Når vi kommer ned fra Fløyen kan de som vil bli med på en avslutning på Godt Brød og kjøpe seg en bolle eller en god kopp kaffe.

Oppmøtested: Ved Ulriksbanen, nedre stasjon.

Oppmøtetid: Felles oppmøte kl 18:00. Ev. oppmøte på toppen skal varsles turleder i forkant.

Mat: Alle må ta med seg grillmat (eventuelt annen mat) og drikke + det de trenger for å holde humøret oppe på en lengre fottur!

Utstyr: Ta med varme klær til pausene og natten, liggeunderlag, sovepose og telt som kan barduneres (isolert jervenduk) til natten. Hodelykt til den mørke timen. Ta med regntøy uansett vær.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår når du melder deg på 

Turleder: Bengt (nr. 90 24 76 25), Camilla (41046576)

ANBEFALT ALDER: Dette er en familietur. Turen passer best for eldre barn i alderen 8 - 12 år. Det er viktig at barna er vant til å gå lengre turer/ fysiske utfordringer, og har god motivasjon for å gjennomføre denne turen.

Pris: Turen er gratis men krever påmelding og avmelding (ved sykdom eller annet). Det er begrenset antall plasser! Den enkelte betaler selv for mat, Ulriksbanen og Fløybanen. 

TUREN GÅR BARE VED OPPHOLDSVÆR OG GOD SIKT

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?  Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, Hild på tlf 55 335821 eller send epost: hild.aase@dnt.no

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Camilla Sagen-Hafstad
  • Bengt Arne Johannessen