DNT ung Bergen: NPF Grunnkurs havpadling (16-26 år)

Kurs

Fra dato
12. oktober 2019 kl. 08:00
Til dato
13. oktober 2019
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Kurs, Padlekurs, Padling, Hav, Kajakkpadling, Sjø, Ungdom, Dntungbergen
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Turkode
427
Dette arrangementet er over!

De av dere som alltid har drømt om å mestre kajakkens egenskaper har nå en gylden sjanse. Dette kurset følger kursstigen til Norges Padleforbund (NPF). Her lærer du grunnleggende padleteknikk samt redning og sikkerhet på sjøen. Vi samarbeider med Riise friluftsliv i gjennomføringen av dette kurset. Gjør deg klar til to fine og lærerike dager i det våte element! 

Oppmøtested: Riise friluftsliv, Sandviksveien 62G, 5035 Bergen 

Oppmøtetid: Kl 09.45 hos Riise friluftsliv, lørdag 12.oktober og 13.oktober

Aldersgrense: 16-26 år 

Turbeskrivelse: De av dere som alltid har drømt om å mestre kajakkens egenskaper har nå en gylden sjanse. På dette havkajakk‐kurset lærer du basis kajakkpadleteknikk samt redning og sikkerhet på sjøen. Dette er kurset alle nybegynnere bør ta før man legger ut på tur på egen hånd, eller kurset for den mer erfarne padleren for å få mer innsikt i kajakkteknikk. På pensumlista står effektive framdriftstak, manøveringsteknikker og kameratredning. Vi prøver å gjennomføre all undervisning på vann, så gjør deg klar for to fulle dager med kajakkpadling! Alle får utstedt våttkort etter endt kurs. 
 
Riise friluftsliv har lang erfaring med kajakkurs, guiding og friluftsopplevelser! Riise friluftsliv har hyggelige og erfarne instruktører som er kjent for alltid å skape en god stemning. Alle er utdannet av NPF, BCU eller tilsvarende. 

Lørdag 12.oktober: Kurset varer fra kl 10-18. 

Søndag 13.oktober: Kurset varer fra kl 10-18.  

Mat: Alle deltakere bringer med egen mat og drikke  

Turleder:  

Utstyr: Alt kajakkutstyr (inkl våtdrakt) er inkludert i prisen, bortsett fra hansker og hette. Husk å ta med tørre og varme klær. Er det kaldt anbefales det å ha på ullundertøy under våtdrakten.  

Pris: kr 1420 for medlemmer, kr 1720 for ikke-medlemmer. Meld deg inn her dersom du ikke er medlem. Sikkerhetsutstyr koordineres av instruktører. Inkludert i prisen er leie av utstyr, instruktør, turledelse, reise t/r Bergen - turområde begge dager. 
 
Spørsmål? Har du spørsmål om turen kan du kontakte administrasjonen på telefon 55 30 48 50 eller e-post: bht@dnt.no 

(kurs)

DNT ung Bergen: NPF Grunnkurs havpadling (16-26 år)

De av dere som alltid har drømt om å mestre kajakkens egenskaper har nå en gylden sjanse. Dette kurset følger kursstigen til Norges Padleforbund (NPF). Her lærer du grunnleggende padleteknikk ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Andreas Lorentzen