Klart det går til Viglesdalen!

Dette arrangementet er over!

Bli med på en fantastisk fjelltur til nydelige Viglesdalen. Vi overnatter på den splitter nye Viglesdalhytta - som til og med har innedo!!

Turen fra Nes (130 m.o.h.) til Viglesdalen går på en fasinerende driftevei som ble bygget av svenske slusker i årene 1907-1912. Turen byr på naturopplevelser rundt hver sving. Drifteveien går på sørsiden av Storånå og passerer Sendingfossen, Hiafossen og Granefossen. 

Denne turen er tilrettelagt for voksne med fysiske funksjonsnedsettelser. STF stiller med turledsagere for deltagere som på grunn av nedsatt syn, balanse, koordinasjon eller annet har behov for det. Våre ledsagere har lang erfaring, og flere av dem har fått opplæring i ledsagerteknikk fra Blindeforbundet. 

Turen

Lørdag treffes vi i Stavanger ved jernbanestasjon for å kjøre sammen i private biler til Nes. Derfra bruker vi dagen for å gå de cirka 7 km inn til Viglesdalen. Vi tar mange pauser og tar oss god tid til å nyte den fine naturen. Vel frem ved hytta lager vi felles middag og nyter kvelden sammen. Mulighet for å fiske for de som vil.

Søndag spiser vi frokost før vi vasker ut og begynner turen nedover igjen. Vi går samme vei tilbake til Nes

Terrenget er kupert med en høydeforskjell på 300m. Drifteveien er steinete og ujevn, men bred nok til at ledsager kan gå ved siden av ved behov. 

For tilreisende deltagere kan alternativt frammøtested avtales.

Påmelding
Fortrinnsvis nettpåmelding - klikk på "Meld deg på!" knapp til høyre. I tillegg ber vi alle deltagere om å fylle ut deltagerskjema.
Alternativt til Helen Adamson i STF (helen@stf.no, 51840219). Ha klar følgende info - DNT/STF medlemsnummer dersom du er medlem, fullt navn, fødselsdato (6-siffer), mobilnr og epost.

Planleggingsmøte
tirs. 21. mai kl.18-20 Klostersalen, Kannik

Pris
Medlem i DNT 500 kr/ikke-medlem 750 kr
Prisen inkluderer overnatting, middag lørdag, turledere, evt. ledsager, administrasjon. Frokost, lunsj og snacks medbringes av den enkelte. Kostnader for kjøring i privatbiler til/fra turstart deles på alle (3kr/km bensin + evt. bompenger) og ordnes med sjåføren.

Pakkeliste
Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Ta gjerne med badetøy og fiskeutstyr om du ønsker. Trenger du utstyr til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter på Kannik.  

Vilkår for deltakelse
Vi stiller et krav at man har vært med på en eller flere Klart det går lørdagsturer på forhånd. Dersom du ikke har deltatt på en lørdagstur, ta kontakt, så tar vi en prat.
Når du melder deg på turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Spørsmål?
Lurer du på om dette er noe for deg? Har du spørsmål ellers om turen? Ta kontakt med Helen Adamson - helen@stf.no eller 51840219 eller turledere Odd Erik Haugstulen, mobil 932 13 965, Guro Waksvik mobil 979 84 811.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer i DNT. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT Tilrettelagt turer og aktiviteter
Se www.stf.no/dnt-tilrettelagt og følg oss på Facebook. Hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev

 

 

 

Klart det går til Viglesdalen!

Bli med på en fantastisk fjelltur til nydelige Viglesdalen. Vi overnatter på den splitter nye Viglesdalhytta - som til og med har innedo!! Turen fra Nes (130 m.o.h.) til Viglesdalen går ...

Kontaktinformasjon:

  • Helen Adamson, Odd Erik Haugstulen
  • Tlf. 51840219, 932 13 965
  • E-post: helen@stf.no

Turledere:

  • Odd Erik Haugstulen
  • Guro Waksvik