Trilletur til Langeskogen

Fellestur

Dato
5. juni kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet

 

Trilleturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i vogn. Bli med på en fin trilletur i Langeskogen!

 Her er det fin vei og lett terreng for en flott tur. Kjør til Kiwi Fjøsanger, dere kan sette bil i nærheten her. Møtepunkt på en stikkvei opp fra parkeringen ved Kiwi 

Oppmøte: Se rød markør for kart

Trilleturleder: Vi trenger turleder - lyst å lede?

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 30 48 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no

 

 

Annonse