Bæretur: Helldalsåsen

Fellestur

Dato
12. februar 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Bæretur
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Oppmøte: Kl. 11.00, ved Rimi Sædalen

I dag pakker vi sekken med godsaker og tar turen på til Fana og vandrer i Helldalsåsen.Ta med noe sitteunderlag, nok klær, mat og drikke. Dette blir sosialt, trening og kos! 

Bæretur: Bæreturer er et gratis tilbud til deg som har en liten som du ønsker å bære med deg på tur, sammen med andre i samme situasjon.  Dette er frisk luft, mosjon, sosialt og ikke minst kan man løse noen store og små utfordringer underveis. 2 onsdager i mnd samles de som vil kl 10.30. Som oftes er det en som er litt kjent som har ansvar for turen, men det kan oppstå tilfeller hvor man ikke har noen til å lede turen. Om det skjer prøver vi å gi beskjed på Facebooksiden for bæregruppen og det går stort sett alltid fint å spasere på egenhånd.

Bæreturleder: Har du lyst til å bidra som bæreturleder?

Om bæreturlederen: Det er frivillige som stiller opp på disse turene og vi er helt avhengi av frivillig innsats for å kunne tilby dette sosiale kjekke hverdagstilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, er det bare til å ta kontakt: hild.aase@dnt.no

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder? Spørsmål? Ring adm.ansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr.  55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no