KOM DEG UT-DAGEN Fløysletten, Bergen

Dette arrangementet er over!

Velkommen til KOM DEG UT - dagen 2019! Barnas Turlag i Bergen invitererer ALLE små og store, to- og firbeinte til vinteraktivitetsdag i og ved Trollskogen på FløyslettenDra med deg hele familien og KOM DEG UT søndag 03. februar! 

Velkommen til en flott og aktiv dag på Fløysletten, med lek, moro og masse deilig snø! Arrangementet er gratis og åpent for alle. Det blir morsomme uteaktiviteter for hele familien!

Fløibanen er gratis mellom kl. 8 - 11. Arrangementet starter kl. 11:00. Området ligger ca 300 meter fra Fløibanens øvre stasjon, se på kartet her. Her er det også mulig å komme seg frem med barnevogn og rullestol (i hvilken grad er noe avhengig av føreforhold). Se skilt og bannere fra Barnas Turlag Bergen. Det er masse snø - så ta gjerne med dere ski og akeutstyr!

Inviter med venner, familie og kjentfolk som er glad i å være ute til Fløysletten!

Ta gjerne med: Ski og akeutstyr om det blir snø, varme klær, nistepakke (gjerne noe man kan grille) og en god termos med varm kakao. Turlaget stiller med varme griller hele dagen.Vi tenner også bål.

Sted: Fløysletten, ved Trollskogen. Veien fra Fløibanen til Fløysletten blir strødd om nødvendig.

Oppmøtetid: Kl. 11:00 (Arrangementet avsluttes kl. 15:00

Bergen og Hordaland Turlag: Bergen og Hordaland Turlag er en medlemsorganisasjon i Den Norske Turistforening. Støtt vårt arbeid for friluftsaktiviteter gjennom medlemsskap. Et medlemsskap i Barnas Turlag koster bare kr. 130,- pr år. Kom deg ut - Meld deg Inn! 

NB! Vi har ingen salgsbod. All mat og drikke må medbringes selv.

Har du spørsmål om arrangementet kan du kontakte arrangementansvarlig: Hild Fjermestad Aase på telefon 55 33 58 18, eller på e-post hild.aase@dnt.no

Turbo som er Barnas Turlag sin maskot kommer- kommer du?  Vi håper å se deg der!

Vi takker på forhånd våre samarbeidspartnarer for gjennomføring av denne dagen: Fana Sparebank, BKK, Bergens Tidende og Fløyen.

KOM DEG UT-DAGEN Fløysletten, Bergen

Velkommen til KOM DEG UT - dagen 2019! Barnas Turlag i Bergen invitererer ALLE små og store, to- og firbeinte til vinteraktivitetsdag i og ved Trollskogen på Fløysletten. Dra med deg ...

Kontaktinformasjon: