Turbouke 1 på Fløyen (6 - 8 år)

Fellestur

Fra dato
24. juni kl. 08:00
Til dato
28. juni
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Friluftsskolen
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet
Turkode
731
Dette arrangementet er over!

SOMMERFERIE = GØY! Vil du være med å ha det gøy på Fløyen? Med Turbo i spissen inviterer Bergen og Hordaland Turlag til friluftsskole på Fløyen. Dette er et dagtilbud til Barnas Turlag sine medlemmer mellom 6 - 8 år (ferdig med 1. klasse - ferdig med 3. klasse). Vi finner på gøye sprell og aktiviteter og boltrer oss i det unike området vi har på Fløyen.

I sommerferien er det ekstra gøy å ha ferie sammen med andre barn som også er glade i å være ute i naturen. Derfor er vårt sommerferietilbud midt i blinken! Turbo samler vennene sine og en gjeng gode medhjelpere og inviterer 1.-3. klassinger med til en leken uke.

Områdene rundt Fløyen, Skomakerdiket og Brushytten er perfekte lekeplasser for aktive barn. Vi legger opp til mye lek og moro ute i byfjellene. Vi lærer om dyr i naturen, om fugler, vi klatrer i trær, leker i skogen, lærer å lage mat utendørs, har eventyrstund ute i eventyrskogen, padler kano, går på skattejakt og mye mer. Våre veiledere er vel skolerte gjennom DNT systemet, eller har annen relevant bakgrunn.

Oppmøte: Levering av barna hver dag (mandag - fredag) kl 8.00 nedre stasjon, Fløibanen.                  

Henting hver dag (mandag-fredag) kl 16.00 nedre stasjon, Fløibanen.

Nærmere program og informasjon blir sendt ut til alle i forkant sammen med utstyrsliste og svarskjema som må fylles ut.

Pris: Kr. 1550,- for barnemedlemmer. Prisen for de som ikke er medlem tilsvarer årskontigenten - 1675,-.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1 270,- Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, Hild på tlfnr. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no

Kontaktinformasjon:

Annonse