Trilletur: Sletten - Nesttun

Fellestur

Dato
21. august 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Trilletur, Nærmiljø
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Trilleturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i vogn. Uforpliktende, god trim og sosial hygge er tre passende stikkord for disse turene.

Oppmøte: Sletten bybanestopp.

Oppmøtetid: Kl 11.00.

Turbeskrivelse: Sletten - Nesttun

Vi går på sykkelveien (Osbanen) fra Sletten ved Tveitavatnet, gjennom Storetveitmarken forbi Rekstensamlingene/Steinerskolen og Gamlehaugen. På Nesttun tar vi gjerne inn på en kafé dersom det er stemning for det. De som vil kan gå tilbake også, eller ta bybanen hjemover. Vi går på asfalterte veier, og det er ikke så mange bratte bakker. 

Her er kartlink med rutebeskrivelse for denne turen: https://goo.gl/maps/ibuFM

Trilleturleder: Ønsker du å lede en trilletur?

Om trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder? Ring ansvarlig for Barnas Turlag i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no