Trilletur: Hjortlandsdalen

Fellestur

Dato
25. september 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Trilletur, Nærmiljø
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Bli med på trilletur innover flotte Hjortlandsvegen, et flott turområde midt i Åsane. Her går man forbi idylliske marker med beitende dyr og bondegårder.Turen går til endes av Hjortlandsvegen og er ca 4,3 km én vei. Om det er ønskelig kan man gå en kortere tur og snu ved parkeringen rett ovenfor hundesportssenteret. Her er det en stor parkeringsplass med skilt over byfjellene. 

Oppmøte: I krysset ved Fossane og Hjortlandsvegen. Se rød markør i kartet

Oppmøtetid: kl. 11.00

Turen går i et snillt terreng, gjennom skog på fine grus- og asfaltveier.

Ta med matpakke, drikke og sitteunderlag. 

Trilleturleder: Vi trenger flere trilleturledere. Har du lyst til å bidra?

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder. Og det er veldig hyggelig.

Les våre generelle vilkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no