Trilletur: Arboretet

Fellestur

Dato
30. oktober 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Trilletur, Nærmiljø
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Bli med til Arboretet på trilletur langs flotte turveier. Et flott friluftsområde og botanisk hage like i nærheten av Bergen.

Oppmøte: Kl. 11.00 på parkeringsplassen på Dalsmyra (Se grønn markør i kartet)

Turen går i et snillt terreng, på fine grus- og asfaltveier.

Arboretet ligger ca 20 minutters kjøring fra Bergen, kjør mot flyplassen, følg skilt mot Hjellestad, deretter mot Milde.

Det er mulig å søke ly under gapahuk i løpet av turen, også flere fine benker underveis. Ta med matpakke, drikke og sitteunderlag. 

Trilleturleder: Vi trenger en trilleturleder. Har du litt lyst? Det er først og fremst et sosialt ansvar å være trilleturleder, da turene i stor grad går av seg selv. 

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?Ønsker du å lede en trilletur?Trenger du mer informasjon om dette?

 Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no