Avlyst Telttur i Tarzanskogen

Fellestur

Fra dato
15. juni kl. 11:30
Til dato
16. juni kl. 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bål, Fisking, Bading, Telt
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Turkode
729
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Bli med på en innholdsrik helg med masse gøy! Vi sover i telt, leker i Tarzanskogen og kanskje er det varmt nok til å bade i sjøen eller fange en krabbe eller fisk?

Lokale personer fra Bruvik har laget til en flott plass i skogen med mange klatrenett, zipline, slengtau og annet som kalles «Tarzanskogen». I skogen er det også en bålplass med benker. Eidsvika som rett i nærheten er en flott bade og rasteplass med gressmark, strandfjære, svaberg og en liten steinkai.  

Vi møtes på Øyrane Torg lørdag kl 11:30 for informasjon og kjører så sammen videre til Bruvik på Osterøy, parkerer bilene i Neskalvegen og går ca 500m inn mot Tarzanskogen på Olsneset. Der finner vi et sted hvor vi slår leir. Etterpå utforsker område i skogen og alle kan prøve seg på hinderløype, slengdisse, zipline eller edderkoppnett. NB! Tarzanskogen er ikke i henhold til lekeplassforskriften, slik at all bruk er på eget ansvar. Turlaget stiller med middag og lørdagsgodt lørdag kveld – her blir det mulighet for å lage mat på primus eller bål. Deltakere tar med drikke selv, samt den maten man ønsker utenom middag lørdag (lunsj lørdag, frokost/lunsj søndag og snacks).

Søndag står vi opp og går ned til Eidsvika, som ligger rett i nærheten. Der er det mulig å bade, fiske og kanskje finne krabber. Vi pakker ned og rydder og gjør klar til avreise etter lunsj ( ca kl 12:00 – 13:00).

Velkommen - dette blir kjempegøy for både store og små!

Reisemåte: Egen bil eller buss/tog til Arna stasjon. Pga begrenset parkering i Bruvik oppfordrer vi til samkjøring fra Arna.

Utstyr: Telt, gi beskjed om du ikke har telt så stiller vi med lavvo. Ta med god sovepose og liggeunderlag, varme klær til kveld og natten, lykt, bestikk, fat, kopp og drikkevann til hele turen. Kanskje får vi bruk for badetøy, håndkle, solkrem, hov eller krabbestang, fiskeutstyr og bøtte?

Pris: 60 kroner for barn og 120 kroner for voksne. Om dere ikke er medlemmer i DNT er prisen 100 kroner for barn og 200 kroner for voksne. Inkludert i prisen er turledelse og middag lørdag. 

NB ! Les våre generelle villkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring adm.ansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, Linn på tlfnr. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no

Telttur i Tarzanskogen

Bli med på en innholdsrik helg med masse gøy! Vi sover i telt, leker i Tarzanskogen og kanskje er det varmt nok til å bade i sjøen eller fange en krabbe eller fisk? ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Katarzyna J. Holmegård
  • Vibeke Jorn Myran

Annonse