Friluftskveld ved Tennebekktjørna

Fellestur

Dato
14. august 2019 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Utviklingshemmede
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
630
Dette arrangementet er over!

Bergen og Hordaland Turlag ønsker velkommen til friluftskvelder i Bergen én onsdag i måneden. Dette er et tilbud åpent for alle, med fokus på tilrettelegging for personer med utviklingshemming og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for alle funksjonsnivåer ønsker vi å skape en felles arena for å ha det gøy sammen ute i naturen. 

Norsk Forbund for Utviklingshemmede, Handikappede Barns Foreldreforening, Autismeforeningen i Hordaland og Bergen kommune v/Idrettsservice og Etat for tjenester til utviklingshemmede er viktige samarbeidspartnere.

Dato og tid: Onsdag 14. august kl 18:00-20:00

Oppmøtested: Tennebekktjørna, øverst i Nipedalen. Se markør på karter her.

Transport: Busslinje 16 fra Bergen sentrum. Parkeringsplass i Nipedalen.

Turbeskrivelse:

Velkommen til friluftsaktivitet i hyggelig fellesskap!

Under disse kveldene vil det legges opp til egentur med ledsager første del (noen ganger annen aktivitet), før siste del avsluttes med felles aktivitet og bålkos. Det blir servert et gratis, lettere måltid. Kveldene vil være uformelle, med fokus på sosialt samvær, glede og positive opplevelser i naturen.

Frivillige fra BHT organiserer kveldene, men det er en forutsetning for gjennomføringen av disse kveldene at deltakerne kommer med ledsagere. Vi ønsker gjerne at de utviklingshemmede har med familie og venner.

Ta med: Sitteunderlag, bekledning etter værmelding. Drikke. Gi beskjed ved ev. matallergier.

Pris: Turtilbudet er gratis, men alle betaler selv for billetter til transport. Turlaget kan dekke utgifter til ledsagere eller spesialtransport ved behov.

Påmelding: Vi ønsker oversikt over hvem som blir med på tur særlig pga beregning av mat - påmelding på mail til Sigrid senest mandagen før aktivitet: sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no (får du av ulike grunner ikke meldt deg på så ønsker vi deg velkommen likevel)

Generelle vilkår: Les Generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter.

Har du spørsmål? Kontakt prosjektleder Sigrid Kvåle Myksvoll nr. 55 33 58 15 eller sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no

Friluftskveldene er en del av DNT sitt nasjonale prosjekt "Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede". Takk til Sparebankstiftelsen SR-bank, GC Rieber Fondene, Hordaland fylkeskommune og Bergen kommune som gjør det mulig å gjennomføre prosjektet.

Kontaktinformasjon: