Avlyst: Friluftskveld ved Tennebekktjørna

Fellestur

Dato
11. desember 2019 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ftu, Friluftslivtilrettelagtforutviklingshemmede, Tilrettelagtfriluftsliv
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
630
Dette arrangementet er over!

Vi har beslutta å avlyse arrangementet grunna værmeldingane for morgondagen. Vi vurderte at det kunne bli krevjande å gjennomføre eit fint, og sikkerhetsmessig trygt arrangement. Vi kjem sterkare tilbake i 2020.

Bergen og Hordaland Turlag ønsker velkommen til friluftskvelder i Bergen én onsdag i måneden. Dette er et tilbud åpent for alle, med fokus på tilrettelegging for personer med utviklingshemming og deres familie, venner og støtteapparat. Gjennom felles aktiviteter som er tilrettelagt for alle funksjonsnivåer ønsker vi å skape en felles arena for å ha det gøy sammen ute i naturen. 

Norsk Forbund for Utviklingshemmede, Handikappede Barns Foreldreforening, Autismeforeningen i Hordaland og Bergen kommune v/Idrettsservice og Etat for tjenester til utviklingshemmede er viktige samarbeidspartnere.

Dato og tid: Onsdag 11. desember kl 18:00-20:00

Oppmøtested: Tennebekktjørna, øverst i Nipedalen. Se markør på karter her.

Transport: Busslinje 16 fra Bergen sentrum. Parkeringsplass i Nipedalen.

Turbeskrivelse:

Velkommen til friluftsaktivitet i hyggelig fellesskap! Det blir tur på grusveien, kjekke aktiviteter og bålkos i hyggelig sosialt lag. Det blir servert et gratis, lettere måltid. Kveldene vil være uformelle, med fokus på sosialt samvær, glede og positive opplevelser i naturen. Frivillige fra Bergen og Hordaland Turlag organiserer kveldene, men det er en forutsetning for gjennomføringen av disse kveldene at deltakerne som har behov for det kommer med ledsagere. Vi ønsker gjerne at de utviklingshemmede har med familie og venner.

Vi har et pilotprosjekt med Høgskolen på Vestlandet, hvor vernepleiestudenter er med for observasjon og praksis. 

Ta med: Sitteunderlag, bekledning etter værmelding. Drikke. Gi beskjed ved ev. matallergier.

Pris: Turtilbudet er gratis, men alle betaler selv for billetter til transport. Turlaget kan dekke utgifter til ledsagere eller spesialtransport ved behov.

Påmelding: Vi ønsker oversikt over hvem som blir med på tur særlig pga beregning av mat - påmelding på mail til Sigrid senest mandagen før aktivitet: sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no (får du av ulike grunner ikke meldt deg på så ønsker vi deg velkommen likevel)

Generelle vilkår: Les Generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter.

Har du spørsmål? Kontakt prosjektleder Sigrid Kvåle Myksvoll nr. 55 33 58 15 eller sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no

Friluftskveldene er en del av DNT sitt nasjonale prosjekt "Friluftsliv tilrettelagt for utviklingshemmede". Takk til Sparebankstiftelsen SR-bank, GC Rieber Fondene, Hordaland fylkeskommune og Bergen kommune som gjør det mulig å gjennomføre prosjektet.

Kontaktinformasjon: