Trilletur Svartediket - Fjellveien

Fellestur

Dato
6. februar 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Trilleturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i vogn. Turene går til noen av Bergen sine flotteste turområder - Frisk luft, trim og sosial hygge er stikkord som passer godt!

Oppmøte: Turparkering ved Svartediksdemningen (se rød markør i kartet, og følg skilting fra Svartediksveien)

Oppmøtetid: kl.11.00

Vi starter turen på turparkeringen ved Svartediksdemningen, fra dette utgangnspunktet velger vi en av bakkene for å komme oss opp til Starefossen (avhengig av føret og dagsform). Et fint alternativ er Søndre Bellevuevei, Washingtonsvei, Nystuveien og Starefossveien opp til bussens snuplass rett under Starefossen (alternativt er bratt snarvei mellom Tarlebøveien og Lille Starefossveien).
Videre over toppen blir det vidt utsyn over Bergen by, og videre ut i havet om været viser seg fra sin beste side. Turen går videre forbi Skansemyren og ned Skansemyrsveien til Fjellveien. Vi går Fjellveien tilbake til Svartediksveien og parkeringen.

Mat og drikke, klær for vær, sitteunderlag (det finnes mange benker langs ruten). 

Trilleturleder: Vi trenger trilleturledere, har du lyst til å lede en tur?

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Les våre generelle vilkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Lyst til å lede en tur? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no