Trilletur: Langeskogen

Fellestur

Dato
28. august 2019 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Trilletur, Nærmiljø
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

I dag går trilleturen i Langeskogen. Her er terrenget lett med fine veier.

Turveiene rundt Langegården har ingen store utfordringer. Dette er et koselig område hvor det er ypperlig å gå med vogn. Her er det fine rasteplasser og benker underveis. Ta med drikke, niste og sitteunderlag.

Oppmøte: kl 11.00. Fjøsanger ved Krambua.

Trilleturleder: Vi trenger turleder - lyst å lede?
Alle trilleturer som ikke får en trilleturleder, går bare av seg selv, da det ofte er enkle og hyggelige turer som lett lar seg gjennomføre uten av noen leder an. Men det alle aller beste er om vi har en trilleturleder. Så ta kontakt om du kan bidra.

 Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Les våre generelle vilkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder? Ring barne- og nærmiljøansvarlig på tlf. 55 30 48 50 eller send e-post til linn.senneset@dnt.no