Turtanken: På skøyter i bergensområdet - tips og triks

Dette arrangementet er over!

De siste årene har skøyting blitt mer og mer populært i Norge og nå er det startet opp en egen turskøytegruppe i Bergen. De kommer til Turtanken og vil lære deg hvordan du kan ferdes trygt på isen, hvordan du redder deg opp om du skulle gå gjennom og ikke minst gi deg tips om fantastiske skøyteturer på små og store vann i bergensområdet. 

Dette er en flott mulighet til å lære mer om skøyting og hvor du kan skøyte.

Foredraget er gratis og åpent for alle.

Du kan lese mer om DNT turskøyting Bergen her

Du kan også følge med deres Facebook-side her

Programmet:

18:00: Dørene åpner

19:00 Velkommen

19:10: Foredrag med DNT turskøyting Bergen

20:00: Pause

20:15: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport

20:30: Sosial mingling

Om Turtanken:

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 18–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med Kahoot. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Velkommen!

Turtanken: På skøyter i bergensområdet - tips og triks

De siste årene har skøyting blitt mer og mer populært i Norge og nå er det startet opp en egen turskøytegruppe i Bergen. De kommer til Turtanken og vil lære deg ...

Kontaktinformasjon:

Annonse