Byfjellstrimmen, NATTLANDSFJELLET - LANDÅSFJELLET, middels/raskt tempo

Fellestur

Dato
12. februar 2019 kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Arrangører
Byfjellstrimmen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner. Vi har turer hver tirsdag og onsdag på kveldstid, samt enkelte mandagsturer,  fredagsturer og søndagsturer. 

Turbeskrivelse: Vi går på grusvei et lite stykke inn Ramsdalen før vi tar inn på sti i skog opp til Nattlandsfjellets topp (428m.o.h ). Ved Baunehytten tar vi en liten matpause før vi runder østover og og går opp til Storhaugen. Her er det fin utsikt over byen. Fra Landåssletten tar vi inn på sti på vestsiden av Landåskammen. Midtveis på Landåskammen møter vi sikksakken som vi følger og fortsetter så kammen videre til endes og tilbake til turens startssted.

Trasé: Nattlandsfjellet - Baunehytten - Storhaugen - vestsiden av Låndåskammen - Nattlandsfjellet

Turledere: Barbro Sundal (tlf 93227014), Bård Jebsen  (tlf 95035262)

Oppmøte: P plass Nordre Nattlandsfjell (se kart)

Buss:  Alle busser mot Birkelundstoppen. 2, 21, 80. Gå av på Kolstibotn busstopp (ved Shell stasjon). Bytt til buss 81 (https://www.skyss.no/globalassets/bussruter/hostruter-2018/bergen-sentrum-13.-august/linje_81.pdf). Gå av på Nordre Nattland P- plass, eller gå opp svingene i 20 min gange.

Parkering: P - Plass (avgiftsfritt)

Stigning: 300  hm

Distanse: 5 km

Varighet: 3 timer

Gradering av turen: Middels

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål til tempo og vanskelighetsgrad

Ta med: Mat og drikke. Ta med hodelykt fra midten av september til siste uken i mars. Brodder ved behov

Du trenger ikke å melde deg på eller være medlem for å bli med på turene. Det koster heller ingenting å delta. Vi oppfordrer likevel om å støtte opp om dette gratis tilbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook