Kom deg ut-dagen

Arrangement

Dato
3. februar 2019 kl. 12:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Samnanger Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)
Dette arrangementet er over!

Samnanger Turlag feirer 5 år, og ønsker velkommen til kombinert Kom deg ut- og bursdag i Totræna.

Første søndag i februar arrangerer lokale lag i Den Norske Turistforening Kom deg ut-dagen over hele landet. Kom deg ut-dagen er et lavterskeltilbud som passer for hele familien. Samnanger Turlag inviterer i den sammenheng til skilek og skitur i Totræna. 

Det er i år 5 år siden Samnanger Turlag ble stiftet, og vi kombinerer Kom deg ut-dagen med feiring av vår 5-årsdag. Vi serverer bursdagskake og varm saft, og det blir en liten oppmerksomhet til alle.

Totræna har et fint område for skilek, hvor det blir lagt til rette for aktiviteter som aking, hopp, slalom og snopeløypele. I samme område har vi varme bålpanner til fri bruk. Ta en runde i skiløypene, svar på turtippen og vær med i trekningen av fine premier. Stikk innom teltet vårt og slå av en prat om medlemskap i DNT eller andre ting du lurer på. Kanskje du kan tenke deg å være frivillig? Vi har mange forskjellige aktiviteter man kan være med på, fra turleder til å stelle med stiene i kommunen. Kanskje har vi en oppgave akkurat du kunne tenkt deg? Turbo kommer også innom og leker med oss. Han er ikke så veldig glad i å bli dratt i halen eller andre steder, så la oss være greie med ham! 

Det er utedo ved anlegget og varmestue man kan trekke inn i ved behov (kiosken vil ikke være åpen).

Arrangementet er gratis og åpent for alle uansett alder. 

Husk parkeringsavgift på kr. 70,- i Totræna (kontant eller Vipps til 127398).

Følg med her og på Facebooksidene våre for oppdateringer, arrangementet kan bli endret på kort varsel hvis vær eller andre forhold tilsier det.
 

Foreldre/voksne er selv ansvarlig for barna de har med seg. 
Generelle vilkår du aksepterer ved å delta på arrangementet: http://www.bergenoghordalandturlag.no/Generelle%20vilkår/

 

Kom deg ut-dagen

Samnanger Turlag feirer 5 år, og ønsker velkommen til kombinert Kom deg ut- og bursdag i Totræna. Første søndag i februar arrangerer lokale lag i Den Norske Turistforening Kom deg ut-dagen ...

Kontaktinformasjon: