Klart det går: Søndagstur over Vidden

Fellestur

Dato
16. juni kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Funksjonshemmede
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
612
Dette arrangementet er over!

Vil du oppdage nye, fine turområder i Bergen? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? Vi ønsker velkommen til søndagsturer én gang i måneden.

Turene er en del av "Klart det går!"-prosjektet til Bergen og Hordaland Turlag som har fokus på å tilrettelegge friluftsaktivitet for personer med nedsatt fysisk funksjonsevne. Alle er velkommen på tur, og passer fint for deg som ikke kan eller ønsker å gå så fort eller langt.

PS! Turmål vil variere, så les alltid turbeskrivelsen før du blir med på tur.

Søndag 16. juni: Vidden

Oppmøtested: Den Blå Steinen (Torgallmenningen) kl. 09:30. Gi beskjed om du ønsker å møte direkte ved Ulriksbanen (nedre), kl. 10:05.

Transport: Vi går sammen til Festplassen og tar buss nr. 12 til Haukeland Sykehus N. Vi går opp til Ulriksbanen og tar den opp til toppen.

Turbeskrivelse: Turen går fra toppen av Ulriken til Fløyen. Vi kommer til å bruke dagen i dag til denne turen. Vi tilpasser tempoet til alle som er med og kommer til å ta mange pauser. Dette er den tyngste søndagsturen vi har i klart det går-gruppa. Vi har valgt å sette opp denne turen i år også, siden turen i fjor ble svært vellykket. Vi vet at det er mange som gleder seg til denne turen. Ta gjerne med familie og venner. Turen er åpen for alle som vil på tur. 

Ta med: Niste for hele dagen, sitteunderlag, drikke (vann) eller termos. Når det er 2-3 timer igjen av turen er det mulig å fylle på mer vann. Det er veldig viktig at du har med deg varme klær og gode sko - da det blir en lang dag ute og været kan variere mye i løpet av turen. (mesteparten av turen går på sti).

Pris: Turen er gratis, men alle betaler selv for billetter til transport (buss og Ulriksbanen). Påmelding kreves. Turlaget kan dekke utgifter til ledsagere eller spesialtransport ved behov.

Frivillige fra BHT: Johnny (nr. 92830786), Marit HL (nr. 91369469), Marit S, Saskia, Heidi, Helge og Linn Beate.

Vi ønsket å ha et lettere alternativ denne dagen, men har ikke nok frivillige til dette for øyeblikket. Følg med her for ev. endringer.

Vi ønsker oversikt over hvem som blir med på tur:

Kontakt Silje (nr.48070372) for påmelding dersom du har tilknytning til Blindeforbundet.

Alle andre kontakter Sigrid (nr. 90850308 / mail sigrid.kvaale.myksvoll@dnt.no) for påmelding.

Påmelding innen 14. juni.

Ta også kontakt med oss dersom du har behov for ledsager, så vil Blindeforbundet eller Turlaget forsøke å bidra med dette.

 

Vilkår: Les våre generelle vilkår som gjelder all deltakelse på våre aktiviteter, inkludert de uten påmelding.

Har du spørsmål til Bergen og Hordaland Turlag? Kontakt prosjektleder Sigrid Kvåle Myksvoll nr. 55 33 58 15 eller sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no

Takk til Sparebankstiftelsen SR-bank, GC Rieber Fondene, Hordaland Fylkeskommune og Bergen kommune for økonomisk støtte som gjør prosjektet mulig.

Kontaktinformasjon:

Annonse