Turtanken: Europas største vindkraftanlegg i Stølsheimen?? Nei takk!

Dette arrangementet er over!

Norsk Vind Energi AS ønsker å bygge Europas største vindkraftanlegg i Stølsheimen med 235 vindkraftturbiner som kan bli opp mot 250 meter høye. Men motstanden er stor! Til Turtanken kommer Helene Ødven, daglig leder i Bergen og Hordaland Turlag, for å fortelle om Norsk Vind Energi sine planer og hva vi kan gjøre for å stoppe dette. Hun skal også snakke om Nasjonal ramme for vindkraft som ble lagt fram av NVE til OED 1. april. 13 områder er pekt ut og to av dem ligger i Hordaland.

Hva betyr denne planen for oss i Hordaland - og for Norge?

Vi håper å fylle Turtanken til randen denne torsdagen. Kom, få info, still spørsmål og si gjerne hva du mener om saken. Dette blir et viktig treff.

Hold også av 12. mai - da blir det støttemarsj i Bergen og flere steder i Norge.

Programmet

18:30: Dørene åpner

19:00: Velkommen

19:10: Stølsheimen trues av vindkraft, foredrag ved Helene Ødven

20:00: Pause

20:10: Kahoot, 20 spørsmål m/premier fra Platou Sport

20:30: Sosial mingling

Om Turtanken

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 19–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med Kahoot. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Velkommen!

Turtanken: Europas største vindkraftanlegg i Stølsheimen?? Nei takk!

Norsk Vind Energi AS ønsker å bygge Europas største vindkraftanlegg i Stølsheimen med 235 vindkraftturbiner som kan bli opp mot 250 meter høye. Men motstanden er stor! Til Turtanken kommer Helene ...

Kontaktinformasjon: