Føringstur BC Jotunheimen - Blåisvandring i Bøverbreen

Fellestur

Dato
22. juli 2019 kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Jotunheimen (se kart)
Turkode
819
Dette arrangementet er over!

Mandag

NB! For å melde deg på denne føringsturen, må du først være påmeldt BC Jotunheimen. (se https://www.dnt.no/aktiviteter/104375/863375/)

Turbeskrivelse: Vi går fra Krossbu til Bøverbreen hvor vi leker oss i blåisen. Passer for nybegynnere eller deg som har vært litt på bretur tidligere. Opplegget vil tilpasses nivået på deltagerne.

Varighet: ca 6 timer

Utstyr: I tillegg til turutstyr og klær til alle årstider må alle deltagerne ha følgende utstyr: klatresele, hjelm, stegjern og isøks. Dette kan lånes kostnadsfritt av DNT fjellsport Bergen.

Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

Pris: kr 100,- for både medlemmer og ikke-medlemmer. Prisen inkluderer tur med NF-godkjente instruktører og eventuell leie av breutstyr.


NB: Vær/forhold kan føre til at turmål endres eller at det blir byttet om på dagene. Opplegget blir uansett tilpasset nivået på deltagerne.

Spørsmål? Har du spørsmål kontakt Bergen og Hordaland Turlag på e-post einar.sleire@dnt.no eller på tlf: 55304850.

 

Føringstur BC Jotunheimen - Blåisvandring i Bøverbreen

Mandag NB! For å melde deg på denne føringsturen, må du først være påmeldt BC Jotunheimen. (se https://www.dnt.no/aktiviteter/104375/863375/) Turbeskrivelse: Vi går fra Krossbu til Bøverbreen hvor vi leker oss i blåisen. Passer ...