Alpin nyttårssamling i Hemsedal

Arrangement

Fra dato
27. desember 2019 kl. 08:00
Til dato
1. januar
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Fjellsportsamling, Dntfjellsport, Hemsedal
Arrangører
DNT fjellsport Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
835
Dette arrangementet er over!

Hemsedal er kjent for stabile vintre med både snø og gode isklatreforhold tidlig på vinteren. Så hvorfor ikke bli med og bruke nyttårshelgen til ski, isklatring eller alpinklatring kombinert med sosiale kvelder med god mat?

Avreise:  Vi drar fra Bergen 27/12 på morgenen, gi en lyd ved påmelding om du kan stille med bil og hvor mange du eventuelt har plass til.

Turbeskrivelse

Vi drar fra Bergen fredag morgen og innlosjerer oss i denne hytten på golf alpint i Hemsedal: .............................

Dagene går med til toppturer på ski, isklatring i Golsjuvet eller en av de mange fossene i Hemsedal, eller til alpin vinterklatring i området rundt Skogshorn.
På kveldene blir det felles middager og planlegging av neste dags aktiviteter.

Det blir ingen kursing eller formell turledelse på samlingen, men vi avtaler aktiviteter kvelden i forveien så du trenger ikke klatre/turpartner på forhånd for å bli med på samlingen. Du må ha eget utstyr til de ulike aktivitetene.

Mat: Inkludert i prisen er felles middag alle dager, med pinnekjøtt på Nyttårsaften, og alle hjelper til med matlagingen. Den øvrige maten må du ordne selv.
Hjemreise: 1.januar 


Utstyr: Ta med utstyr til de aktivitetene du ønsker å holde på med. I tillegg eget sengetøy og håndklær til bruk i leiligheta.  Se utstyrsliste for vinteren

Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

Pris: kr 3300 for medlemmer, kr 3600 for ikke-medlemmer. Meld deg inn her om du ønsker medlemskap.  Prisen inkluderer overnatting i hytte fem dager og middag alle dager. Samkjøring med privatbiler.

 Kart: Kart og turutstyr kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabatterte priser for medlemmer. 

Turkoordinatorer: Stig Anton Hordvik og Kristine Solberg

Spørsmål? Har du spørsmål kontakt Bergen og Hordaland Turlag på e-post bht@dnt.no eller på tlf: 55304850.

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kristine Solberg
  • Stig Anton Hordvik