Byfjellstrimmen, FYLLINGEN - VIGGOHYTTEN - GRAVDALSFJELLET - FYLLINGEN, middels/raskt tempo

Fellestur

Dato
30. juli 2019 kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Arrangører
Byfjellstrimmen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner. Vi har turer hver tirsdag og onsdag på kveldstid, samt enkelte mandager, fredager og søndager. 

Turbeskrivelse: En flott spasertur opp skogsveien fra Løvstakktunnelen til Nordnesdalen. Her tar vi en liten pause, ser på flotte anlegget og får litt historie om Nordnes Bataljon. Vi går så på artig sti via Laksevåghytten opp litt bratt sti til Viggohytten hvor det blir en pause. Vi går så videre via Gravdalsfjellet opp Damsgårdfjellet til Olsokfjellet. Her nyter vi den flotte utsikten før vi går litt bratt ned igjen til Nordnesdalen og Løvstakktunnelen. 

Trasé: Fyllingen - Nordnesdalen - Laksevåghytten - Viggohytten - Gravdalsfjellet - Damsgårdfjellet- Olsokfjellet - Nordnesdalen tilbake til startsted

Turledere: Tore Fagerlie Nilsen (tlf 95265998)

Oppmøte: ved Løvstakktunnelen, Fyllingsdalen (se kart)

Kollektivtransport: Buss nr 4  fra Lars Hillesgt 17.40 eller 1750 til første stopp etter Løvstakktunnelen

Stigning: 400  hm

Distanse: 9 km

Varighet: 3 timer

Gradering av turen:  Middels 

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål til tempo og vanskelighetsgrad

Ta med: Mat og drikke. 

Du trenger ikke å melde deg på eller være medlem for å bli med på turene. Det koster heller ingenting å delta. Vi oppfordrer likevel om å støtte opp om dette gratis tilbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook