Turledersamling: Klatring, grilling og bading for turledere

Dette arrangementet er over!

Vi i Turlederutvalget i Bergen og Hordaland turlag inviterer til LAT som står for Lufting Av Turledere. Det er et sosialt arrangement slik at turledere blir kjent med andre turledere. Denne gangen blir det klatring, grilling og bading i Øygarden på Uteveggen.

Oppmøte sted og tid: Direkte på klatrefeltet Uteveggen som ligger ved Osundet på Blomøyna ca kl 17 eller samkjøring fra Bergen ca 15.30-16 tidspunkt er avhengig av hva som passer for den enkelte bil. De som ønsker samkjøring og de som har plass i biler gir beskjed til koordinator, si noe om når du kan dra og hvor du kan møte. Det er mulighet for å dukke senere om det passer best. 

På nettsidene til Bergen klatreklubb finner man oversiktskart med hvor man parkerer og hvor klatrefeltet er, i tillegg til ruter og annen info: https://www.bergen-klatreklubb.no/forere/cragdatabase/felt.php?Felt_id=7

Turbeskrivelse: Vi drar til klatrefeltet Uteveggen der de som ønsker å prøve klatring på topptau får gjøre det, det vil være med turledere som har brattkort som sikrer. Andre som allerede klatrer sikkert gjør dette på egenhånd. Dette er ikke er kurs, så det blir ikke gitt instruksjon. Vi fyrer opp grill slik at vi kan få oss middag, den enkelte tar med det den vil grille. Klatrefeltet ligger ved sjøen, det er mulighet å bade for de som ønsker. 

Utstyr: Klatreutstyr for de som har det og grillmat/drikke. Klær å klatre i og varme klær for kvelden. Turlederutvalget stiller med grillkull til grilling, å ekstra klatreseler og sko til de som ønsker å prøve å klatre:) Gi beskjed til koordinator hvilke skostørrese du har dersom du skal prøve klatring og ikke har klatresko. 

Turledersamling: Klatring, grilling og bading for turledere

Vi i Turlederutvalget i Bergen og Hordaland turlag inviterer til LAT som står for Lufting Av Turledere. Det er et sosialt arrangement slik at turledere blir kjent med andre turledere. Denne ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Carl Martin Hansen
  • Åsbjørn Vetti