Turtanken: Fantastiske turperler i Hordaland

Arrangement

Dato
6. juni 2019 kl. 19:00 - 21:00
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Turtanken
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på Turtanken og oppdag nye turperler og ukjente stier i Hordaland. Vi har invitert en fjellvandrer Ivar A. Bull til å gi sine beste turtips og inspirere til å bli kjent med nye steder. Med 97 topper på Bergenshalvøyen, og ha gått fjellene på kryss og tvers (han har bl.a. besøkt 30 av kommunetoppene i Hordaland), kjenner Ivar Bergnshalvøyen bedre enn de fleste. Han vil prate om de fineste turene og hvordan du kan gjennomføre de (startpunkt, tidsbruk, utstyr, kart, sikkerhet). 

Ivar selv sier: «Det jeg tror jeg kan bidra best med er å INSPIRERE flere til å gå mer varierte fjellturer».

Vi i Turtanken gleder oss masse til foredraget og håper mange kommer. Turtanken er gratis, åpen for alle og holder til på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7.

PROGRAMMET:

18:00: Dørene åpner

19:00 Velkommen

19:10: Foredrag ved Ivar A. Bull om fantastiske turperler i Hordaland

20:00: Pause

20:10: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport

20:30: Sosial mingling

OM TURTANKEN:

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 19–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med Kahoot. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Velkommen!

 

 

Turtanken: Fantastiske turperler i Hordaland

Bli med på Turtanken og oppdag nye turperler og ukjente stier i Hordaland. Vi har invitert en fjellvandrer Ivar A. Bull til å gi sine beste turtips og inspirere til ...

Kontaktinformasjon: