Klart det går: Padling i Nordåsvannet

Fellestur

Dato
12. juni kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Padletur,
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Turkode
611
Dette arrangementet er over!

Bergen og Hordaland Turlag ønsker deg velkommen til padleaktivitet i flotte og trygge Skjoldabukta som del av prosjektet "Klart det går". Aktiviteten er tilrettelagt for deg med fysiske funksjonsnedsettelser. Du kan melde deg på alene, eller ta med venner og famillie på aktiviteten. 

Vårt mål med å tilby denne aktiviteten er mestring, gode naturopplevelser og padleglede hos deltakerne.

Oppmøtested: Skjoldabukta 

Oppmøtetid: Klokken 18. Padlingen avsluttes ca. klokken 20:00.

Skjoldabukta er et flott friluftsområde som Bergen og omland Friluftsråd fasiliterer. Bukta er et flott utgangspunkt for padleturer i Nordåsvannet. Det er en landgrunn badevik der, med baderampe for bevegelseshemmede, samt handicaptoalett i området. 

Padleinstruktør legger opp til padling etter deltakernes ønsker, behov og progresjon. Skjoldabukta er et flott sted å padle for nybegynnere. Kursholder er utdannet kajakkinstruktør og er trent til å legge opp individualisert trening for padlere med spesielle behov. 

Ta med: Møt i ullundertøy og turtøy.

Kursinstruktør: Ronny Riise (nr. 916 87 169). Kan ringes om det er spørsmål. 

Antall deltakere: Maks 4 deltakere. Ta gjerne med deg et familiemedlem/venn/ledsager dersom du ønsker det. Denne personen kan også være med å padle. Ta kontakt dersom du har spørsmål til dette.

Pris: 200,- per deltaker. (Turlaget sponser deltakelse for ditt følge). PS! Betaling skjer i etterkant av deltakelse. Det vil si at du ikke må betale dersom du blir forhindret, f.eks pga ugunstig vær, dagsform, sykdom e.l. Vi ønsker på denne måten å senke terskelen for deltakelse. Vi ber om så rask tilbakemelding som mulig dersom du må melde deg av, slik at vi ev. kan følge opp personer på ventliste.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding

Tilbudet er en del av "Klart det går!"-satsingen til BHT, som har fokus på å øke friluftslivtilbudet til personer med nedsatt funksjonsevne.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Spørsmål? Kontakt prosjektleder Sigrid Kvåle Myksvoll nr. 55 33 58 15 eller sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no

 

Kontaktinformasjon:

Annonse