Onsdagstur: jordbærbygden Ask

Fellestur

Dato
12. juni kl. 19:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Aktivitet Fottur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Vil du bli bedre kjent Askøy? Vil du tur sammen med andre? Da kan du sammen med oss. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen tur. 

Oppmøtested og tid: Oppmøte ved Hop skole (barneskolen) kl 1900. 

For skyss fra Kleppestø, ta kontakt med Linda på telefon 90771027

Varighet: 2 timer i rolig tempo. 

Beskrivelse av turen: Turlaget ønsker velkommen til en tur i den gamle jordbærbygden Ask. Gjennom en rute som legges til gode veier og stier vil vi forbi mange av de hagebrukene/gårdene som i en mannsalder har dyrket og levert jordbær til både askøyværinger og bergensere. det meste var det ca 45 produsenter, små og store. Vi vil legge ruten om bruket til Olav Johan Kongshaug som ennå dyrker jordbær.

Kvelden avsluttes med et lite jordbærparty og litt informasjon om Stølsheimen og turlagshytten Solrenningen som driftes av Askøy Turlag. 

Utstyr: Denne turen går sti og vei. Ta godt skotøy, og kle deg etter været. 

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.   

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag 

Parkering: Hop skole 

OBS! Vi gjør oppmerksom at det kan bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet nettsidene som er det gjeldende.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Nils Steinar Berg-Olsen
  • Linda Kleppe

Annonse