Byfjellstrimmen, ARBORETET, Rolig/moderat tempo

Fellestur

Dato
12. juni 2019 kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Arrangører
Byfjellstrimmen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner. Vi har turer hver tirsdag og onsdag på kveldstid, samt enkelte mandagsturer,  fredagsturer og søndagsturer. 

Turbeskrivelse: Store deler av turen går på veier i området. På store Brandaneset går turen i terrenget. Sandholna er et av målene på TiTur19. Fra Sandholna går turen forbi Blondehuset til den Japanske hagen. Turen avsluttes på Dalsmyra.

Trasé: Dalsmyra - Mørkevatnet - Rhododendronsamlingen - Store Brandaneset - Sandholna (TiTur19) - Grønevika - Blondehuset - Japanhagen - Dalsmyra

Turledere: Turi Gjengedal (tlf. 91367804), Truls Andre Pedersen (tlf. 48431552)

Oppmøte: Parkeringsplassen på Dalsmyra (se kart)

Kollektivtransport: Bybanen til Lagunen. Buss 53 videre til Grendatunvegen. Gå ca. 200m tilbake til parkeringsplass på andre siden av veien.

Parkering: Parkeringsplassen på Dalsmyra

Stigning: Ca. 100 hm

Distanse: Ca. 7 km

Varighet: Ca. 3 timer

Gradering av turen: Enkel

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål til tempo og vanskelighetsgrad

Ta med: Mat og drikke. 

Du trenger ikke å melde deg på eller være medlem for å bli med på turene. Det koster heller ingenting å delta. Vi oppfordrer likevel om å støtte opp om dette gratis tilbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook