Festaften med eventyrer Aleksander Gamme

Arrangement

Dato
1. oktober 2019 kl. 19:00 - 21:00
Passer for
Alle
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Askøy Turlag feirer i 2019, 10 år. Vi inviterer derfor til et underholdende og inspirerende foredrag med eventyrer og polfarer Alexander Gamme. 

Tid og sted: Tirsdag 1 oktober kl 19-21, Ravnanger Grendahus. 

Aleksander Gamme er kanskje landets mest allsidige ekspedisjonsfarer. Han har de siste femten årene ledet og gjennomført et bredt spekter av spektakulære prosjekter og kreative ekspedisjoner over hele verden. Aleksander har blant annet besteget Mt Everest og en rekke andre høye fjell, syklet tandemsykkel i Sahara, gått verdens lengste skitur i Antarktis, flydd med heliumballonger, padlet Mjøsa i badekar og er utdannet safariguide i Sør-Afrika. Han har blant annet vært programleder for NRKs «Drømmeturen» og "Oppdrag Nansen». Hans egen serie "Ekspedisjon Dronning Maud Land" ble nominert til Gullruten 2016. 

Aleksander vil ta med publikum gjennom et knippe ulike turer og prosjekter med en solid spennvidde og en god dose humor.  Langt og høyt, bratt og kort - alltid på jakt etter de magiske øyeblikkene. 

På grunn av begrenset plass må vi ha påmelding. Ta med kvittering som du kan vise ved inngang.

Det blir lett servering, ta med egen kopp.

Her ser dere hele programmet:

  • 18:30: Dørene åpner
  • 19:00: Velkommen
  • 19:05: Foredrag v/Aleksander Gamme
  • 20:30: Utdeling hederspriser
  • 20:45: Avslutning

PS! Er du aktiv frivillig for Askøy turlag, og/eller har du tidligere sittet i styret til Askøy turlag, ta kontakt med Linda Kleppe (mobil 90771027 og e-post lindakleppe@hotmail.com) for påmelding.

Festaften med eventyrer Aleksander Gamme

Askøy Turlag feirer i 2019, 10 år. Vi inviterer derfor til et underholdende og inspirerende foredrag med eventyrer og polfarer Alexander Gamme.  Tid og sted: Tirsdag 1 oktober kl 19-21, ...