Turtanken - Petter «Uteligger» og Are Lerstein om friluftsliv og rusmisbruk

Arrangement

Dato
5. september 2019 kl. 19:00 - 21:00
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Turtanken
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Det er med stor glede vi kan informere om at Petter «Uteligger» Nyquist og grunnlegger av foreningen Medvandrerne, Are Lerstein, kommer til Turtanken. Petter er kjent fra den prisbelønte dokumentarserien «Petter uteligger» som skildrer uteliggermiljøet i Oslo. Han vil ta oss med til en side av Oslo svært få av oss kjenner til, og vi blir kjent med unike mennesker og deres historier på både godt og vondt.

Are Lerstein vil snakke om hvordan Medvandrerne bruker naturen, aktiviteter og samhold for å styrke deltakernes evne til å mestre livet, til tross for utfordringer med rus og psykisk helse. De har fokus på det friske og at hver enkelt av oss har mulighet til å delta og bidra, uavhengig av bakgrunn og livssituasjon.

Vi ser frem til at Petter og Are kommer til Turtanken.

Turtanken er gratis og åpent for alle.

Programmet:

18:00: Dørene åpner

19:00: Velkommen

19:10: Foredrag med Petter Nyquist

20:00: Pause

20:10: Foredrag med Are Lerstein

21:00: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport

Om Turtanken

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 19–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med både Kahoot og 15 minutter til å svare på turspørsmål. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Turtanken - Petter «Uteligger» og Are Lerstein om friluftsliv og rusmisbruk

Det er med stor glede vi kan informere om at Petter «Uteligger» Nyquist og grunnlegger av foreningen Medvandrerne, Are Lerstein, kommer til Turtanken. Petter er kjent fra den prisbelønte dokumentarserien «Petter uteligger» som ...

Kontaktinformasjon: