Byfjellstrimmen, NATTLANDSFJELLET - LANDÅSFJELLET - ULRIKEN, middels/raskt tempo

Fellestur

Dato
12. november 2019 kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Arrangører
Byfjellstrimmen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner. Vi har turer hver tirsdag og onsdag på kveldstid, samt enkelte mandagsturer,  fredagsturer og søndagsturer. 

Turbeskrivelse: Turen på Landåsfjellet gir en veldig fin utsikt over Bergen og fjellene rundt. Vi starter med å gå opp langs ryggen på Landåsfjellet, retning nordover. Det er småvått og ganske kupert, men stien er veldig tydelig og gir flott utsikt over byen hele veien oppover. Vi forsetter nordover langs kanten til vi kommer ned til Skiveien. Vær og sikt avgjør trasevalget etter Landåsfjellet. Ta med drikke og litt mat til pausen. Stien kan til tider være våt og noe gjørmete, så gode sko anbefales. Kle deg etter været, det blåser ofte når vi er oppe i høyden og ta med hodelykt.

Trasé: Nattlandsfjellet - Landåskammen - Skiveien - Ulriken - Korketrekkeren - Nattlandsfjellet

Turledere: Jørund Raukleiv Strømsøe (tlf. 95069220), Åse Øvrestrand (tlf. 91615280)

Oppmøte: Ved parkeringen på Nattlandsfjellet (se kart)

Kollektivtransport: Linje 81 kl 17. 26 fra Mannsverk til Nordre Nattlandsfjell eller linje 2 kl 17.24 fra Småstrandgaten og ca 15 min gange fra Kolstibotnen.

Parkering: Parkering er mulig ved veien

Stigning: Ca. 450 hm

Distanse: Ca. 10 km

Varighet: Ca. 3 timer

Gradering av turen: Middels

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål til tempo og vanskelighetsgrad

Ta med: Mat og drikke. Ta med hodelykt fra midten av september til ut april måned. Brodder ved behov

Du trenger ikke å melde deg på eller være medlem for å bli med på turene. Det koster heller ingenting å delta. Vi oppfordrer likevel om å støtte opp om dette gratis tilbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook