Finse - Rembesdalseter - Kjeåsen

Fellestur

Fra dato
25. juli kl. 07:45
Til dato
26. juli
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Helgetur
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Bergen , Fellestur
Turområde
Skarvheimen (se kart)
Turkode
223
Dette arrangementet er over!
(Fellestur) En tur du sent vil glemme. Vi går til Rembesdalsseter langs Hardangerjøkulen. Søndag går turen langs Simadalen på umerket sti til den kjente gården Kjeåsen. Derfra på bratt sti ned til fjorden.

Oppmøtested: Bergen togstasjon

Oppmøtetid: Klokken kl 07.45. Toget går kl 0759. Ankomst Finse kl 10.13. Hver enkelt kjøper selv billett til toget.

Turbeskrivelse: En tur du sent vil glemme. Vi går til Rembesdalsseter langs Hardangerjøkulen. Søndag går turen langs Simadalen på umerket sti til den kjente gården Kjeåsen. Derfra på bratt sti ned til fjorden.

Lørdag: Vi går langs Hardangerjøkulen fra Finse til den selvbetjente hytten Rembesdalsseter hvor vi overnatter. Lengde: 7 timer. Relativt lang dag.

Søndag: Fra Rembesdalsseter følger vi videre til fjellgården Kjeåsen, som ligger på en berghylle høyt over Simadalen og Eidfjord. På Kjeåsen tar vi en matbit og besøker fjellgården. Derfra på bratt sti ned til fjorden. Herfra blir det også minibuss til Eidfjord.

Hjemreise: Søndag ettermiddag: buss fra Eidfjord 18.13. Korrespondanse til Voss. På Voss 19.25. 

Vilkår: Se generelle vilkår  

Mat: Niste og drikke til lørdag og brødmat til søndag må medbringes av hver enkelt. Middag og mat fra hyttens proviantlager er inkludert i turprisen.

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for sommerfjellet.

Pris: Kr 1200,- for medlemmer, 1900,- for ikke-medlemmer. Meld deg inn her dersom du ikke er medlem. Prisen inkluderer turledelse, overnatting og mat på hyttene, samt transport Sima - Eidfjord. Sikkerhetsutstyr koordineres av turleder. Tog- og bussreise kommer i tillegg.

Kart: Inntegnet på turkartene Eidfjord og Finse i 1:50 000. Kart og annet turutstyr kan kjøpes i turinformasjonen i Marken. Rabattert pris for medlemmer. 

 

 

 

Finse - Rembesdalseter - Kjeåsen

(Fellestur) En tur du sent vil glemme. Vi går til Rembesdalsseter langs Hardangerjøkulen. Søndag går turen langs Simadalen på umerket sti til den kjente gården Kjeåsen. Derfra på bratt sti ...

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Bengt Arne Johannessen
  • Johnny Sundt