Flyttet: #nattinaturen med hengekøyeovernatting i Byfjellene (16-26 år)

Arrangement

Fra dato
1. februar kl. 19:00
Til dato
2. februar kl. 09:59
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Arrangement, , Nærtur, Samling, Hengekøye
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet
Turkode
581
Dette arrangementet er over!

Vi ønsker å få med oss mange ungdommer til å sove ute lørdag 1. februar! I Norge er vi så heldige at vi har allemannsretten, som gir oss lov til både å høste, ferdes og oppholde oss ute. For naturen vår er viktig - og den er døgnåpen. Vi tar en #nattinaturen, fordi vi syns naturen og allemannsretten er viktig for Norge. Ta med deg en hengekøye, en venn eller to og bli med :) Søndag våkner vi opp til selveste Kom deg ut-dagen. Bli med på noen av de mange gøye aktivitetene som arrangeres på Fløysletten! 

Oppmøte: ved Skomakerdiket kl. 19

Turleder: Fredrik A. Kaada (mob.: 45 500 375)

Det er gratis å være med, men krever påmelding for å vite hvor mange som kommer. Turlederne setter opp slakkline, arrangerer ulike aktiviteter og tar med litt snacks til alle. Vi har det kjekt sammen på kvelden og våkner til Kom deg ut-dagen som er på Fløysletten søndag 2. februar ;) Hvis du ikke ønsker å overnatte er du mer enn velkommen til å være med oss kun lørdag kveld!

Generelle vilkår: Les våre generelle vilkår

Utstyr: Hengekøye, tykk sovepose som tåler kuldegrader, liggeunderlag. Ta med mat og drikke til kvelden og frokost til søndagen. Se turlagets utstyrsliste for vinterfjellet . Legg merke til at vi ligger under åpen himmel eller lavvo, og du bør derfor ha med deg varme klær, god og varm sovepose (helst tåle et par kuldegrader), samt et godt isolerende liggeunderlag for natten. Et tips er å ha med en fjellduk eller vindsekk man kan ha over seg. Gi beskjed til oss hvis du ikke har sovet ute på vinterhalvåret før.

 

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Fredrik Asche Kaada