Friluftsdag for alle, DNT tilrettelagt i samarbeid med Meland Kommune

Nordhordland Turlag inviterer til friluftsdag for alle, dagen er tilrettelagt for rullestol brukere.

Søndag 20 0ktober arrangeres friluftsliv dagen på Meland, ved Varnappen friluftslivsområde .

 

Til Varnappen friluftslivsområde (BOF) inviterer vi barn, ungdom, voksne og seniorer til friluftsaktivitet og moro. Aktivetene er tilpasset mennesker med nedsatt funksjon og er rullestol vennlig.

– På denne dagen kan du prøve deg på mange aktiviteter som:  kajakkpadling, frisbeegolf, bueskyting, turbingo, skattejakt og sansemotoriske aktiviteter. Det blir tur i tilrettelagt natursti med turquiz på vei. Ta med grillmat. Vi varmer opp grillen. Det blir trukket premier på startnummer, sier turleder for DNT tilrettelagt Reidun Dragøy.

Startskudd for friluftshøsten:

Målet med DNT tilrettelagt friluftsdager er å gi flest mulig en smakebit på det man kan finne på ute i naturen, På Meland Varnappen friluftsområde blir det en dag fylt med aktiviteter ute i friluft.

Vi samarbeider med Meland Kommune, Frisbeegolf klubben på Meland, Austrheim videregående skule-friluftslinje VG3,  Barna’s turlag og DNT tilrettelagt Nordhordland. Tilrettelagt gruppen er en ny oppstartet turgruppe i Nordhordland Turlag.

 

Dato: Søndag 20 0ktober
Hvor: Meland, Varnappen friluftslivsområde
Tid: kl.12.00-15.00

Program:

kl.12.00 Felles tur: Henting av startnummer og quiz ark kl.12.00 -12.30. Det blir turlags inspirerte premier , Sponset av Nordhordland Turlag og noen flotte premier som blir delt ut på startnummer. Turløypa er rullestol tilpasset.

kl.13.00 Start av friluftsaktivitetene, turbingo, skattejakt, frisbee golf i samarbeid med frisbeegolf klubben , bueskyting og kajakkpadling.

kl.14.30 Utdeling av premier og avsløring av svarene på turquizen.

På frilufts aktivitets område  blir det satt opp 2 lavoer. Nordhordland Turlag varmer opp bålpanner hvor dere kan grille pølsene eller annet grillmat. Nordhordland Turlag tar med saft til alle. Husk å ta med eget turkopp til det..  Det blir skattejakt for de minste, , bueskyting, sanse-aktiviteter m.m. for deg som vil prøve det

Kom og vær med!

Varknappen friluftslivsområde er tilrettelagt med bord, toalett, benk og fast grill. Badevika har baderampe tilrettelagt for mennesker med nedsatt funksjon. Område har en frisbeegolfbane. Vi kommer til å tilrettelegge frisbeegolf hol sånn at det er tilgjengelig for deg med rullestolen. Kjekt å prøve ut.

Vi sees på søndag den 20 oktober,

hilsen, 

DNT tilrettelagt gjengen i Nordhordland Turlag

for mer info turleder Reidun Dragøy: 95823251

 

Friluftsdag for alle, DNT tilrettelagt i samarbeid med Meland Kommune

Nordhordland Turlag inviterer til friluftsdag for alle, dagen er tilrettelagt for rullestol brukere. Søndag 20 0ktober arrangeres friluftsliv dagen på Meland, ved Varnappen friluftslivsområde .   Til Varnappen friluftslivsområde (BOF) inviterer vi barn, ...

Kontaktinformasjon:

  • Turleder Reidun Dragøy
  • Tlf. 95823251

Annonse