Bæretur: Fløysvingene opp

Fellestur

Dato
28. januar kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Tirsdag 28. januar 

Oppmøte: Kl. 11.00, oppmøte Nedre stasjon Fløybanen

Bæreturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har små barn. Turene går til noen av Bergen sine flotteste turområder - Frisk luft, trim og sosial hygge er stikkord som passer godt til disse turene!

Turen starter ved Fløibanestasjonen. Følg veien opp trappene på venstre siden av inngangen til stasjonen. Veien går svingete oppover mot Skansen. Veien svinger seg videre mot venstre før den svinger mot høyre igjen frem til Skansemyren. Følg veien opp til venstre for Fløibanen. Herfra går man opp Fløisvingene. Vi kan for eksempel ta veien via Tippetue på nedturen. Og de som vil ta banen ned fra Fløyen gjør selvsagt dette.

Ta med noe godt å knaske på, så koser vi oss på tur! 

Turleder: Vi trenger flere frivillige bæreturledere. Ønsker du å bidra?

Om turlederen: Det er frivillige som stiller opp på disse turene og vi er helt avhengig av frivillig innsats for å kunne tilby dette sosiale og kjekke hverdagstilbudet. Ta kontakt dersom du ønsker å lede en bæretur: hild.aase@dnt.no.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf.  55 33 58 18 eller send epost: hild.aase@dnt.no

 

Kontaktinformasjon: