Barnas Turlag: Badetur i Træ, Follese KANSELLERT

Fellestur

Dato
14. juni kl. 12:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Nærtur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland, Vestlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Askøy inviterer store og små med på badetur til den nydelige badeplassen på Træ, Follese. Vi går fra Askøy Bowling ved Industriområdet på Follese og gjennom naturen til Husmannsplassen i Træ. Her finner man flotte badeområder, saltvannsbasseng og stupebrett. I tillegg er det historisk område med et lite museum og unikt naustmiljø.

Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær grei og hjelp til slik at alle får gode opplevelser.

- Oppmøtested og tid: Utenfor Askøy Bowling (Slettebrekkdalen 1, 5303 Follese) kl. 12:00 - Passer for: 3-10 år
- Varighet: ca. 2 timer - Turrute: Follese – Træ - Follese
- Mat/Utstyr: Badetøy, mat og drikke til deg og familien. Det er viktig med godt fottøy og at du kler deg etter været.

- Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

- Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

 

Barnas Turlag: Badetur i Træ, Follese KANSELLERT

Barnas Turlag Askøy inviterer store og små med på badetur til den nydelige badeplassen på Træ, Follese. Vi går fra Askøy Bowling ved Industriområdet på Follese og gjennom naturen til ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ronny Håpoldøy