Askøy Padlefestival junior 2020

Arrangement

Fra dato
22. august kl. 10:00
Til dato
23. august kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Festival, Nærtur, Aktivitet Kajakk, Sup
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag , Fjell Turlag , Sotra Øygarden Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)

Vi kommer til å samle oss på strandområdet i Kollevågen og slår leir. Her skal barna få prøve seg i kajakk, SUP-brett, kano og andre kjekke aktiviteter. Oppfordrer alle til å bli med på å overnatte i telt. Er muligheter for å låne telt av Askøy Turlag. Vi vil åpne opp 40 plasser for arrangerte kajakkturer for barn mellom 6–14 år på lørdag. Ellers vil kajakker, SUP-brett og kano stå disponibelt til eget bruk hele helgen for alle barn som tar turen innom.

Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær grei og hjelp til slik at alle får gode opplevelser.

- Oppmøtested og tid: Kollevågen, lørdag kl. 10:00 - Passer for: 6-14 år, alle er velkommen!
- Varighet: Overnattingstur, 1 døgn - Turrute: Kollevågen - Program: Mer info kommer
- Mat/Utstyr: Alle må ta med egen mat. Vi anbefaler at barna utstyres med våtdrakt og redningsvest, eventuelt badetøy. Men vi håper på at det blir muligheter for utlån av våtdrakter til barna.

- Pris: 50 kr for medlemmer og 100 kr for ikke-medlemmer. Det er kun plass til 40 barn til de arrangerte kajakkturene så påmelding er nødvendig. PS: DET ER KUN BARNA SOM SKAL MELDES PÅ, IKKE DE VOKSNE.

- Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag. 

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

 

Askøy Padlefestival junior 2020

Vi kommer til å samle oss på strandområdet i Kollevågen og slår leir. Her skal barna få prøve seg i kajakk, SUP-brett, kano og andre kjekke aktiviteter. Oppfordrer alle til ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ronny Håpoldøy